IZA REŠETAKA I MILOVAN TADIĆ, ŠEF OBEZBEĐENJA TILTA: Već mu se sudi za ubistvo!

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među 16 osoba koje se sumnjiče da su članovi organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, nalazi se i Milovan Tadić, bivši šef obezbeđenja kluba "Tilt", piše Blic.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Njemu se inače i dalje sudi da je kao šef obezbeđenja nasmrt pretukao Slobodana Vukića.

Tadić je u žiži javnosti dospeo sredinom prošle godine kada je apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su on i i Bojan Živanovič bili osuđeni na kazne zatvora od tri i tri godine i tri meseca zatvora zbog preprodaje kokaina.

Oni se terete sa su u ugostiteljkom objektu u Beogradu, koji je u zakupu Živanova, neovlašćeno radi prodaje zajednički držali 23,98 grama kokaina i benzokaina i 5,55 grama opojne droge kokaina i benzokaina.

Tadiću se, u drugom postupku sudi da je kao radnik obezbeđenja kluba „Tilt“ u Beogradu naneo povrede gostu Slobodanu Vukiću od kojih je on preminuo.

Podsetimo, Belivuk i pripadnici njegove organizovane kriminalne grupe uhapšeni su protekle noći u velikoj policijskoj akciji - Belivuk je priveden na Rudniku, a Miljković u Beogradu.

Od jutros se veliki broj policajaca nalazi na stadionima Partizana i Crvene zvezde, gde je jedna osoba privedena.

Na stadion je sproveden, u pratnji velikog broja policajaca, i Velja Nevolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading