PLJAČKA KOD OBRENOVCA: Srednjoškolci obili poštu, nećete verovati šta su pokupili!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

16.11.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica mladića starosti 17 i 18 godina uhapšena su u obrenovačkom selu Skela nakon što su obila poštu i ukrala više kartica i dopuna za mobilne telefone.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Oni su oko pola dva, u noći između subote i nedelje, razvalili katanac na rešetki na ulazu u poštu, a potom i vrata i ušli unutra.

- Pokušali su da otvore sef s novcem ali nisu uspeli, pa su pokupili i odneli veću količinu dopuna za mobilne telefone i kartice. Posle toga su pokušali da pobegnu, ali ih je policija uhapsila nedaleko od pošte - navode u istrazi.

Dodaje se da je u rancu koji je jedan od provalnika nosio, pronađen alat za obijanje i sve što su ukrali u poštanskoj ekspozituri. Protiv njih je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

 

 

 

Pre nekoliko godina u valjevskom naselju Peti puk takođe je golobradi mladić pokušao na nesvakidašnji način da opljačka poštu.

Tada je utrčao pred službenicu za šalterom, bacio kesu na pult i uzviknuo: "Daj pare!" Iako su iza njega stajali ljudi u redu, on je iz jakne izvadio pištolj i zapretio da će pucati ako mu ne bude predat "na ruke" novac. Tada mu je, međutim, pritrčao radnik obezbeđenja. Kad ga je uhvatio za ruku u kojoj je držao oružje, pištolj je ispao na pod i sav se raspao, jer je, kako se ispostavilo, bio plastični. Pljačkaš u pokušaju se otrgao obezbeđenju i pobegao iz pošte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading