UŽAS! SKIDAO SE GO I PREPADAO ŽENE: Uhvaćen seksualni manijak iz Novog Beograda!

Autor:

Hronika

02.11.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novobeograđanin N. P. (30) uhapšen je jer je polno uznemiravao mlade i starije žene. Policajci su manijaka uhapsili nakon prijave mlađe žene koja je u Ulici narodnih heroja doživela traumu kada je presreo i svukao pantalone pred njom. Šokirana žena je počela da viče na očigledno poremećenog čoveka, koji je raskolačenih očiju počeo da vitla polnim organom i ide ka njoj. Kako je žena bila glasna, on se uplašio i pobegao. Međutim, policija mu je ušla u trag.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

- Ova žena je napadnuta usred bela dana. Uz pomoć slučajnih prolaznika žena se brzo pribrala, a manijaka su prijavili policiji. Dežurna patrola je odmah došla na mesto gde se dogodio napad i žena je dala izjavu. Onda su policajci obišli taj deo Novog Beograda i po opisu koji im je dala žrtva lako prepoznali manijaka. On je u tom trenutku verovatno tražio novu metu. Njemu su istog časa stavljene lisice na ruke, a organi reda veruju da baš on stoji iza serije napada na maloletnice od pre nekoliko dana - kazuje dobro obavešteni izvor Srpskog telegrafa.

Nakon hapšenja N. P. počele su da se šire glasine da on stoji i iza brojnih napada po autobusima GSP koji saobraćaju sa Novog Beograda do drugih delova grada.

- Taj je seo pored moje devojke u autobusu 65, zavukao je ruku u pantalone i izvadio polni organ. Ona je ustala zgrožena, u želji da se udalji, ali on nije hteo da je pusti da ga preskoči jer je sedela do prozora i uhvatio je za zadnjicu. Moja devojka je pobegla i dok se udaljavala, čula je drugu devojku koja vrišti. Ta je valjda uspela da ga udari i pobegne kod vozača - objavio je na društvenim mrežama izvesni Dušan S.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Devojčice umalo nisu upale u zamku

Prošle nedelje pedofil je napao dve devojčice od po osam godina. Preko Fejsbuka je upućen apel roditeljima da povedu računa i pojačaju brigu o deci dok se napasnik ne uhvati.

- Dve osmogodišnjakinje su pre nekoliko dana srele čoveka koji je vozio dečji bicikl. Deca ko deca, smejale su mu se, ali su ubrzo primetile da je stao i naslonio se na žardinjeru dok su mu one išle u susret. Počeo je da se dira po polnom organu i da im dobacuje, a zamolio ih je da se upoznaju i da mu prave društvo jer je usamljen. Devojčice su pobegle i o incidentu obavestile roditelje - rekao je za Srpski telegraf jedan od stanara Bloka 45.

Policija, da podsetimo, već neko vreme aktivno radi na slučaju pedofila o kojem se često piše na Fejsbuku. Pre oko nedelju dana stanovnici Bloka 45 na istoimenoj Fejsbuk grupi objavili su da su policiji prijavili muškarca jer prati njihovu decu, pred kojom masturbira, posmatrajući ih iza drveća ili iz kafića. Često i direktno napada devojčice. Roditelji su organizovali i straže da bi zaštitili decu. Pretpostavka je da je reč o istom manijaku koji je primećen u maju ove godine.

 

 

 

- Na Fejsbuk grupi Blok 45 info u maju ove godine javljali su stanari ovog bloka da su na više lokacija primetili muškarca koji se skida go po kraju, pred ženama koje su uglavnom same, a neretko i pred damama u paru. On je nizak za muškarca, visok je oko 170 cm. Ima svetle oči i nežnije crte lica, ali mu se po pogledu vidi da nije normalan. Primećen je i u gradskim autobusima, gde se gura i naslanja na žene i kada nije preterana gužva u prevozu - opisuje naš izvor.

Da li je reč o istom manijaku koji je od maja do sada napadao devojčice i devojke, ali i starije žene po Novom Beogradu, pokazaće istraga pokrenuta posle hapšenja N. P.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading