Otkriveni detalji napada u Ripnju: Izašao sam da bacim đubre, a on je izleteo iz automobila i zario mi NOŽ u obraz

Autor: kurir.rs, republika.rs

Hronika

01.11.2020

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Petrović (46) povređen je kada ga je ispred porodične kuće u Ripnju napada i ubo u obraz Miroslav P. (37) iz ovog beogradskog naselja.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako kaže za Kurir pretpostavlja da ga je napadač čekao u zasedi. Petrović je ispričao da se napad dogodio oko 19.15, kada je krenuo u prodavnicu.

- Izašao sam iz kuće i video smeće ispred kapije koje sam krenuo da bacim. U tom trenutku mi je prišao auotmobil, iz njega je izleteo Miroslav i zabo mi nož u levi obraz. Posle toga se više ničega ne sećam - ispričao je Vladan za Kurir, koji je trenutno na lečenju na Vojno-medicinskoj akademiji.

Kako kaže, Miroslav je u Ripnju poznat kao problematičan, a navodno je ranije imao probleme sa zakonom.

- Pomagao sam mu, radio je kod mene za nadnicu, nije imao od čega da živi. Stvarno ne znam zašto je to uradio. Nisam očekivao nikakav napad, jer sam krenuo da bacim smeće koje sam zatekao ispred kapije i nisam se obazirao da li je neko na ulici. Nikada nismo bili u sukobu, zato ne znam šta bi mogao da bude motiv napada - ispričao je Vladan.

Inače, Vladan Petrović je operisan i nalazi se na VMA, a pred njim je još jedna operacija. Vladan je zaposlen u auto školi, ima troje dece iz prvog braka i čeka četvrto sa drugom suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading