ISTRAGA ZLOČINA I BOMBAŠKOG NAPADA U BEOGRADU: Ubicu s Banjice čuvaju u zatvoru od osvete!

Autor: M. Ž. L.

Hronika

08.09.2020

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatvorski čuvari danonoćno čuvaju Petra Rakočevića (34), osumnjičenog za ubistvo Filipa Lepojevića (18) 5. septembra na Bulevaru oslobođenja. U pucnjavi je povređen i Aleksa Đ. (21), koga je metak pogodio u butinu, a iza brave su se našla tri brata Rakočević, koji su osumnjičeni za napad.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ/Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

Nakon ubistva Lepojevića nepoznati napadači bacili su Molotovljeve koktele na cvećaru i piljarnicu u vlasništvu porodice Rakočević. Ubijeni mladić i njegov ranjeni drug bili su, prema policijskim informacijama, navijači fudbalskog kluba Rad, a napad na lokale nije kraj osvete.

- Navijači Rada su poznati kao izuzetno nasilni i zbog raznih krivičnih dela dosta njih je po zatvorima, gde ili služe kaznu ili su u istrazi. Vrlo su solidarni i osvetoljubivi i velika je mogućnost da braća Rakočević budu napadnuta iako su u zatvoru. Posebno su bacili pik na Petra, koji se sumnjiči da je pucao u njihovog mladog saborca, ali koji je navodno došao u sukob sa jednim od vođa navijača - kaže za Srpski telegraf izvor koji je želeo da ostane anoniman.

I braća Rakočević, Petar (34), Uroš (24) i Radovan (37), navodno, ranije su bili u navijačkim vodama, ali su napustili tribinu. Između njih i aktivnih navijača došlo je, navodno, do sukoba pre desetak dana, kada su u jednom kafiću napadnuta braća Rakočević i izbodena nožem.

- Posle tog napada noževima došlo je do pucnjave, u kojoj je ubijen Lepojević. Nije jasno ko je koga tu jurio i ko je kome postavio sačekušu, ali je vrlo moguće da će se spirala nasilja nastaviti jer i jedna i druga strana imaju i snage i volje za nastavak obračuna, makar i u zatvoru - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading