PRESRETAO DEVOJKE KOJE SU DŽOGIRALE ŠUMOM! Novi detalji hapšenja u Nemačkoj: Silovatelja iz Srbije jurili helikopterima, dronovima i psima!

Autor:

Hronika

16.07.2020

04:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka policija uhapsila je 29-godišnjeg državljanina Srbije osumnjičenog za seriju silovanja na području Berlina i u okolini! Veruje se da je ovaj monstrum u poslednjih nekoliko nedelja napastvovao čak osam žena koje su džogirale šumom!

RepublikaFoto: youtube.com/ WELT
DOLIJAO Snimile ga kamere na stanici

Prvo silovanje koje se pripisuje ovom manijaku zabeleženo je 12. juna nadomak jezera u zapadnom delu Berlina. Posle drugog policija je objavila snimke sa bezbednosnih kamera na železničkoj stanici koje su usnimile manijaka. Ponovo je napao u Potsdamu, gradiću koji se graniči s Berlinom. Nad devojkom koja je džogirala iživljavao se puna tri sata. Poslednji zločin počinio takođe u ovom gradiću u utorak.

- Prolaznik je u šumi ugledao mladu ženu koja je bila izbezumljena i koja mu je rekla da je upravo silovana. Ona je trčala šumskom stazom kada joj je manijak prišao i, kao i svim prethodnim žrtvama, obratio se na engleskom jeziku tražeći da mu pokaže put. Kada je ona stala da mu pomogne, on ju je zaskočio i silovao - prenose nemački mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/ WELT
Foto: Ilustracija

Hapšen zbog krađa

Prema informacijama RTL, silovatelj je identifikovan na osnovu otiska prsta koji su forenzičari uspeli da obezbede. Prema njihovim saznanjima, manijak je odranije bio poznat policiji zbog krađa.

Policija, koja je odranije imala opis monstruma, krenula je u opsežnu akciju u koju su bili uključeni helikopteri, dronovi i psi tragači. Akcija je urodila plodom jer je ubrzo jedan policajac primetio muškarca na bicikli koji se vrlo dobro uklapao u opis počinioca. Međutim, čim je video policajce, osumnjičeni je ostavio bicikl i pobegao u šumu, ne obazirući se čak ni na pucnje upozorenja! Silovatelj je lociran i uhapšen tog dana uveče u stambenom naselju na granici između Brandenburga i Berlina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading