KRVAVI OBRAČUN U UKRAJINI: Teško ranjen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer

Autor: mediji, Republika

Hronika

26.05.2020

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, teško je ranjen u Ukrajini, saopšteno je Vijestima nezvanično iz vrha Uprave policije.

Foto: Ilustracija

Prema saznanjima tog lista, u njega je ispaljeno više hitaca.

Zvicer se nalazi u kritičnom stanju, a lekari u operacionom bloku neke od tamošnjih bolnica mu se bore za život.

Zvicer je visoko pozicionirani vođa kavčana, koji već neko vrijeme ne živi u Crnoj Gori, ali, kako istražitelji sumnjaju, rukovodi članovima ove kriminalne organizacije i sumnja se da je umešan u naručivanje ubistava na našim prostorima.

Prilikom hapšenja Maria Miloševića i Strahinje Đakovića u julu 2018. godine u Prištini, kako su pisali srpski mediji, sumnja se da je i Zvicer bio u tom gradu, ali da mu je u poslednjem trenutku dojavljeno hapšenje, te je on pobegao u poslednjem trenutku i nestao sa radara policije.

Crnogorska policija već godinu dana traži Zvicera kako bi ga saslušala u više istraga o ubistvima koja su se dogodila u ratu kotorskih klanova, ali on zvanično nije osumnjičen ni za jedan od tih zločina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading