Meta napadača na Vračaru u šoku: Pijemo tablete, razmišljamo više da idemo iz Srbije!

Autor: Blic, Republika

Hronika

13.05.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mete napada u kafiću na Vračaru najverovatnije su bili Miloš Nilović zvani Runjo koga policija označava kao pripadnika škaljarskog klana i njegov kum, bivši žandarm Vojislav Kostić. Nilović je za medije potvrdio da se nalazio u kafiću u tom trenutku i da je pobegao čim je video da u lokal ulazi muškarac maskom na licu i oružjem u ruci. Međutim, on za Krik negira da je pripadnik škaljarskog klana.

RepublikaFoto: Republika
Incident u kafiću na Vračaru

- Kako se na snimku vidi tako je i bilo, trajalo je dve sekunde i to je to. Sedeli, ušla kamikaza i izašla. Niti smo šta videli, sedeli smo najnormalnije. U šoku smo, pijemo tablete, razmišljamo više da idemo iz Srbije - kaže Nilović za Krik i dodaje da je u kafiću sedeo sa svojim kumom Kostićem.

On dodaje da naoružanog napadača nije prepoznao i da ne zna da li je on bio meta kako se sumnja.

- Ja i Vojkan smo tu došli da popijemo kafu. Mi smo sedeli sa menadžerima lokala, sa njima sedimo svaki dan tu. Nismo se krili ni od koga, to policija zna, policija sedi svaki dan u tom lokalu - kaže on i dodaje da je nakon incidenta u kom srećom nije bilo povređenih niti žrtava, iako je bilo očigledno da je naoružani muškarac tražio nekoga, Nilović i njegovi prijatelji dali su izjavu u policijskoj stanici.

- Nemaju nas ni za šta, ništa ne radimo. Normalni, brate, sedimo, popijemo kafu, sa svima smo korektni. Niti se bavim kriminalom, niti prodajem drogu. Zidao sam neke zgradice - priča Nilović.

Kako kaže, ne zna da li je on bio meta jučerašnjeg napada kao što mediji pišu, ali mu, tvrdi, "metu na čelo stavljaju upravo novinari".

- Više mi je preko glave svega, da stavljaju metu meni i mom kumu na glavu – da smo mi kumovi škaljarskog klana. Sram bilo svakog ko je to napisao. Mi veze nemamo ni sa škaljarskim klanom, ni sa kavačkim. Niti vodimo rat sa nekim - kaže Nilović nervozno i objašnjava da je neko vršio pritisak na policiju kada ih je pre tri godine uhapsila i proglasila za škaljarce, ne želeći da imenuje ko.

- Nismo mi cinkaroši - kaže on i dodaje da su se stvari promenile i da ih "policija više ne hapsi".

- Znaju da smo ispravni i da nemamo veze sa ovim - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading