Osuđen policajac pedofil iz Mionice: Imaće dosta vremena da o svemu dobro razmisli iza rešetaka!

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

06.05.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krivično veće Višeg suda u Valjevu, kojim je predsedavao sudija dr Dragan Obradović, na 10 godina zatvora osudilo je policajca Policijske stanice u Mionici V. Ž. (43) iz sela Komanice, zbog produženog dela obljube nad trinaestogodišnjom devojčicom, školskom drugaricom njegove ćerke.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema nepravosnažnoj presudi, V. Ž. je obljube počinio od početka marta pa do 12 juna 2019. godine. Sve do hapšenja, 16. juna prošle godine, koristeći nezrelost maloletnog deteta, najpre je s njom stupio u kontakt, a potom i emotivnu vezu. Sa devojčicom se na različitim mestima više puta sastajao u Mionici i okolini i činio obljube, pišu "Novosti".

Pritvor mu je produžen do pravosnažnosti presude.

Podsećanja radi, mediji su ranije pisali da se sve otkrilo kada je majka devojčice primetila da joj se ćerka čudno ponaša. Ona je pronašla eksplicitne poruke u devojčicinom telefonu i prijavila ovaj slučaj mioničkoj policiji.

Mediji su pisali i da je devojčica u izjavi datoj u istrazi rekla da "misli da se zaljubila u njega"  i da je sve bilo dobrovoljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading