Detalji pogibije kod Feketića: Snežana izgubila život, povređeno šestoro ljudi sa kojima je bila u kombiju

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

04.03.2020

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična nesreća dogodila se danas na putu Novi Sad prema Horgošu, kod mesta Feketić, gde je poginula Snežana K. iz Čačka, a šest osoba koje su bile u istom kombiju vršačkih registracija povređeno je u toj nesreći.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto ilustracija

To je za medije potvrdila javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Livija Panić.

- Kombi se kretao iz pravca Vršca ka graničnom prelazu Horgoš, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu i sleteo u kanal pored puta. Razlog zbog kog je došlo do nesreće još nisu utvrđeni. Prema dosadašnjim saznanjima  šest povrešenih osoba je zbrinuto u bolnicama u Vrbasu i Subotici - kaže Livija Panić.

Nesreća se dogodila oko 14 sati i 30 minuta, na 71. kilometru autoputa E 75, a kombi vršačkih registracija je iz nepoznatih razloga skrenuo ka zaštitnoj ogradi.

Kako se saznaje svi su putnici državljani Srbije, a u kombiju ih je bilo  sedmoro, putovali su za Nemačku.  Vozač kombija je ugruvan, a kako saznajemo  nije bio pod dejstvom alkohola.

Veštačenjem će biti utvrđen razlog nesreće, a za vozača kombija nije određen pritvor. Ekipe Hitne pomoći su brzo došle na mesto nesreće i četvoro povređenih je smešteno u subotičku bolnici a dvoje u bolnicu u Vrbasu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading