Tužan kraj potrage za nestalim Sašom (33): Majka saopštila da su pronašli neprepoznatiljvo telo u Dunavu

Autor: blic, Republika

Hronika

04.02.2020

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Saše Kostića (33) iz Beograda pronađeno je juče posle tri meseca potrage u Dunavu kod Pančevačkog mosta, potvrdila je njegova majka Svetlana.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs
Saša Kostić

- Juče su nam javili tužnu vest. Prvo su me zvali četiri, pet puta, da pitaju koje cigare puši, šta je imao na sebi, koji telefon... Ja sam im rekla sve što sam znala. Onda su kontaktirali mlađeg sina da potvrdi moje reči. Rekli su nam da dođemo u policijsku stanicu iako sam ih ja molila da mi odmah kažu o čemu se radi - rekla je medijima Svetlana Kostić.

Kako kaže, uzrok smrti njenog sina još nije poznat jer je telo tek poslato na obdukciju.

- Identifikovali su ga po dokumentima, pošto je telo bilo neprepoznatljivo. Poslato je na obdukciju, uzeli su mu krv i zub, a onda su došli da od mene i muža da uzmu bris da uporede DNK - tužnim glasom objašnjava majka posle tri meseca neizvesnosti.

Podsetimo, Saša Kostić (33) je pre dva meseca nestao nakon što je završio smenu u mesari na Dušanovcu. Sve je bilo uobičajeno tog dana, izašao je s posla, a onda - nestao bez traga. Iza sebe je ostavio dvoje maloletne dece, a kobnog dana trebalo je da krene u Čačak gde su ćerke živele sa majkom, budući da su on i supruga već neko vreme razvedeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading