(FOTO, VIDEO) Krcata Palata pravde, svi čekaju ishod suđenja za ubistvo decenije! Evo u kakvom je stanju suprug ubijene Jelene Marjanović

Autor:

Hronika

05.11.2019

09:09 >> 09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović stigao je u Palatu pravde, gde pred Višim sudom treba da počne suđenje, prema optužbi za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović, 2. aprila 2016. godine.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zoran Marjanović ispred Palate pravde

Marjanović je optužen da je pre tri i po godine svirepo ubio suprugu - pevačicu Jelenu, Krsmanović Marjanović na nasipu Crvenka u Borči.

Marjanović je u pratnji svojih advokata, Nikole Dumića i Stefana Jokića ušao u Palatu pravde. Nešto pre njih stigao je i advokat Aleksandar Zarić, a ispred suda su ga čekale brojne medijske ekipe.

Obučen u crno odelo, Marjanović je jutros, oko osam sati, izašao iz kuće u Borči i taksijem krenuo u sud. Na kapiji ga je ispratio otac Vladimir.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u septembru, on je negirao da je, ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji. 

Marjanović je inače jedini osumnjičeni za ovaj zločin, koji je i dan-danas za mnoge,misterija i pun kontroverzi koje su ostale bez odgovora. On se tereti za, krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina, zatvora i brani se sa slobode.

Marjanović se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana od ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading