Teška nesreća kod Loznice: Direktan sudar dva šlepera, vatrogasci jedva izvukli vozača

Autor: Kurir, Republika

Hronika

25.10.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamion za prevoz hleba iz Beograda i šleper transportnog preduzeća iz Ljubovije sudarili su se danas oko 13 sati, na putu Loznica –Mali Zvornik, kod Banje Koviljače.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

U direktnom sudaru teške telesne povrede, prema nezvaničnim informacijama prelom noge, zadobio je vozač kamiona za prevoz hleba muškarac (47) koji je primljen u Urgentni centar lozničke Opšte bolnice i dijagnostika je u toku, potvrđeno je u ovoj ustanovi dok je vozač šlepera ostao nepovređen.

Kabina kamiona koji je prevozio hleb je totalno uništena pa je morala da interveniše loznička vatrogasno-spasilačka jedinica kako bi vozač bio izvučen iz vozila. Šleper je dolazio iz pravca Loznice, a kamion za transport hleba iz pravca Malog Zvornika i do sudara je došlo na krivini. Obavljen je uviđaj koji treba da utvrdi kako je došlo do ove saobraćajne nesreće.

Zbog udesa je usledio višesatni zastoj pa su sa obe strane puta stvorene kilometarske kolone. Očekuje se da saobraćaj ubrzo bude normalizovan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading