Jeziv porodični zločin u Šapcu šokirao Srbiju! Unuk Milića od Mačve ubio rođenog brata

Autor: T. MILOVANOVIĆ - M. Ž. LAZIĆ

Hronika

21.08.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Bogdana Gajića (20) iz Šapca zbog sumnje da je ubio brata Ignjata (24) u porodičnoj kući u ovom gradu, a potom pokušao da zakopa njegovo telo u obližnjoj rupi! Reč je o unuku čuvenog slikara Milića od Mačve.

Foto: googlemaps.com/printscreen/facebook.com/printscreen
MESTO NESREĆE: Brutalnom ubistvu prethodila je svađa u porodičnoj kući - ŽRTVA Ignjat Gajić (levo)

Kako saznajemo, zločin se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, a osumnjičeni je uhapšen dok je pokušavao da sakrije bratovljevo telo.

- Kobne večeri izbila je svađa između dvojice braće, nakon čega je osumnjičeni Bogdan najpre bokserom pretukao brata, a potom ga izbo nožem. Udarao ga je sve dok nije izdahnuo! Nesrećni mladić je od brutalnih povreda koje je zadobio preminuo na licu mesta - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Okrivio sumnjive momke

Osumnjičeni Gajić je nakon brutalnog ubistva pozvao roditelje, koji su u trenutku zločina bili u Beogradu sa najmlađim sinom Vidakom. Mladić je njima ispričao da su neki sumnjivi momci upali u njihovu kuću i odveli njegovog brata Ignjata sa sobom.

BELI ČARŠAV

Osumnjičeni je potom krenuo u obližnju šumu da zakopa telo brata kako bi sakrio sve tragove.

Policija je oko pola četiri ujutru zatekla osumnjičenog kako gura ručna kolica prekrivena belim čaršavom

- Pretpostavlja se da su policiju pozvale komšije ove porodice nakon što su čule da se nešto dešava u kući Gajića. Policija je izašla na lice mesta i oko pola četiri ujutru zatekla osumnjičenog mladića kako gura ručna kolica prekrivena belim čaršavom. Gajić je najpre odbio da kaže šta radi, a nakon što su policajci podigli čaršav, zatekli su telo ubijenog mladića, koje je bilo skoro neprepoznatljivo - priča izvor.

Policija je odmah stavila lisice na ruke osumnjičenom i privela ga u obližnju stanicu.

Pored leša u kolicima su bile lopata i ašov, pa se pretpostavlja da je osumnjičeni krenuo da sakrije bratovljevo telo

- Pored leša u kolicima su bile lopata i ašov, pa se pretpostavlja da je osumnjičeni krenuo da sakrije bratovljevo telo. Policajci su u blizini vodovoda koji se nalazi malo dalje od kuće Gajića pronašli i rupu u koju je osumnjičeni najverovatnije planirao da zakopa brata, te se pretpostavlja da se uhapšeni duže vreme planirao zločin. Gajić se u policiji branio ćutanjem - dodaje naš sagovornik.

Žrtva bila problematična

Prema rečima komšija ove porodice, osumnjičeni Bogdan je uvek bio tih i povučen, dok za žrtvu tvrde da je bio problematičan.

- Često su se iz njihove kuće čule svađe, ali niko nikad ne bi posumnjao da ovako nešto može da se desi. Bogdan je miran i tih dečko, dok je Ignjat stalno pravio neke probleme. Navodno je u više navrata dovođen u vezu sa narkoticima - tvrdi komšija.

UGLEDNI PROFESOR

Komšije porodice još uvek su u šoku zbog tragedije koja se desila u njihovom komšiluku.

- Šokirana sam, to su mlada deca, Bogdana znam odmalena, ne mogu da verujem da je bio u stanju da digne ruku na brata. U pitanju je dobra porodica, to su sinovi uglednog šabačkog profesora i slikara Petra Gajića. Još uvek ne verujem šta se dogodilo - kaže komšija.

RepublikaFoto: youtube.com/FerPress1
Slavni deda Milić od Mačve

Osumnjičenom Gajiću određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

Porodični zločini

JUL 2019. Nemanja M. (54) uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući na Zvezdari ubio majku Stanojku M. (83), a potom pokušao da prikrije zločin
APRIL 2019. Miljan Zlatković (31) uhapšen zbog sumnje da je ašovom ubio majku Bosanku (58) u dvorištu porodične kuće u Kaluđerici u Beogradu
FEBRUAR 2010. Nikola Klarić (20) iz Vršca uhapšen zbog sumnje da je, nakon svađe, makazama izbo brata Damira u Vršcu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading