Glumica Ivana Panzalović o ranjavanju: Opraštam mu što mi je pucao u glavu!

Autor:

Hronika

08.09.2017

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Najbitnije je da sam živa, ne mogu da verujem šta sam preživela! Nisam mogla ni da naslutim da će pucati, sve se dogodilo u nekoliko sekundi. On je mrtav i žao mi je, oprostila sam mu", kaže glumica Ivana Panzalović (30), koju je u četvrtak u stanu na Dedinju ranio verenik Srđan Cvetanović (59), inače istaknuti hirurg na Vojno-medicinskoj akademiji. Cvetanović je potom izvršio samoubistvo pucavši sebi u glavu.

RepublikaFoto: facebook.com/Ivana Panzalovic
Ivana Panzalović: Sve mu opraštam

Oporavlja se

Panzalovićeva je u četvrtak operisana i trenutno se uspešno oporavlja u bolnici.

- Dobro sam. Na intenzivnoj sam nezi i ostaću u bolnici nekih nedelju dana. Treba da pričam sa psiholozima i psihijatrima. Najbitnije je da sam preživela - rekla je glumica.

Kako je navela, cela tragedija odvila se u tri sekunde.

- Sve se brzo desilo! Posvađali smo se i on je u jednom trenutku uzeo nož i počeo da me juri! Ja sam odmah pozvala policiju, a onda je on uzeo pištolj i pucao u mene, pa u sebe - potreseno je ispričala Panzalovićeva.

Kako je navela, znala je da Cvetanović u stanu drži pištolj, ali nije slutila da će ikada da ga upotrebi.

- Znala sam da ima pištolj, ali nisam se bojala jer ranije nije bilo problema. Nije bio nasilan, inače ne bih bila s njim. Ovo je strašna tragedija, znači mi podrška koja dolazi sa svih strana, najviše od porodice - dodala je glumica.

Svađa zbog poruka?

Komšije u Ulici Koste Racina su još u šoku, ali kažu da ovo nije prvi put da se iz Cvetanovićevog stana čuju svađe i lom.

- Često se iz njihovog stana čuje buka i neko razbijanje. Nekoliko puta smo viđali ispred zgrade polomljene čaše i pepeljare, ali ovako nešto je strašno! Srđan se tu doselio pre tri godine, nakon očeve smrti. Uvek je bio fin, rezervisan prema svima, ali se lepo javi - kaže komšinica.

I kobne noći su se Cvetanović i Panzalovićka posvađali na krv i nož.

- Te večeri su se posvađali zbog nekih poruka. Kako smo čuli sa terase, ona je vikala na njega: "Ko ti je ovo, odakle ti u telefonu?" On se pravdao, da bi joj na kraju rekao: "Mnogo si agresivna, ali te i takvu volim" - kaže komšinica i dodaje da ne zna šta se potom dešavalo u stanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading