Rekordna zaplena duvana: Uhvaćeni na "radnom mestu"

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

19.03.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u dve odvojene akcije, zaplenili su ukupno tonu i 510 kilograma duvana i opremu za sečenje duvana, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

U pretresu kuće 52.godišnje žene u Laćarku, u garaži je pronađeno i oduzeto oko 800 kilograma duvana u listu. 

Protiv osumnjičene će, u saradnji sa poreskom policijom, biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe. 

U drugoj akciji na području Šida, policija je u pomoćnim prostorijama zatekla muškarce starosti 45 i 20 godina kako režu duvan na mašini za sečenje. 

 

 

Pronađeno je 225 kilograma rezanog i 490 kilograma duvana u listu, naparivač, 13 noževa za sečenje duvana i digitalna vaga.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv muškaraca sa područja Šida, u saradnji sa poreskom policijom, biće podneta krivična prijava, nadležnom tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading