ŠOKANTNI SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Muškarac napadao i udarao žene nasred ulice, a niko da priđe da im pomogne! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.05.2024

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna žena je hospitalizivana zbog povreda koje je zadobila od muškarca.

ŠOKANTNI SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Muškarac napadao i udarao žene nasred ulice, a niko da priđe da im pomogne! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Ukrajinske vlasti su uhapsile muškarca koji je pravio haos po ulicama grada Dnjepra i izazvao seriju napada na žene. Prema informacijama koje prenose ukrajinski mediji, muškarac je nasumično birao svoje žrtve i bio izuzetno brutalan u svojim napadima.

Na jednom video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se kako muškarac prilazi jednoj ženi i izuzetnom silinom je gura, nakon čega ona pada metar dalje od mesta na kom je stajala. Žena ostaje da sedi, a muškarac nastavlja dalje. U sledećem kadru prikazuje se kako muškarac rukom udara jednu devojku u glavu dva puta, a zatim pokušava da je šutne, ali odustaje iz nepoznatog razloga. Nažalost, jedna od napadnutih žena je morala da bude hospitalizovana zbog povreda na telu koje je zadobila.

 

 

 

Jedna od iznenađujućih činjenica jeste da je muškarac tokom dana imao seriju napada koje niko nije pokušao da spreči. Policija u Dnjepru nije otkrila više detalja o muškarcu, niti je poznat motiv ovih napada.


Muškarac koji je pravio haos po ulicama Dnjepra izazvao je šok i jezivu atmosferu svojim nasilničkim ponašanjem. Izuzetna brutalnost u napadima na žene, kao i činjenica da niko nije pokušao da spreči seriju napada, ostavila je javnost u neverici i zabrinutosti.

Jedan od snimaka koji je zabeležen prikazuje kako muškarac nasilno gura ženu, nakon čega ona pada na tlo. Druga scena prikazuje napad na drugu ženu, koja je nažalost zbog povreda morala biti hospitalizovana. Ovi uznemirujući događaji ostavljaju mnoga pitanja bez odgovora, a policija istražuje ovaj slučaj kako bi identifikovala počinioca i otkrila motiv iza ovih napada.

Ukrajinske vlasti su brzo reagovale na ovaj slučaj i uhapsile počinioca, čime je donekle povraćen osećaj sigurnosti među građanima Dnjepra. Međutim, duboko uznemirujuće ponašanje počinioca i nedostatak reakcije okoline tokom serije napada ostavljaju mnogo prostora za raspravu o pitanju sigurnosti žena u javnom prostoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading