"ON NI NE ZNA DA JE ŽIV": Trampovo prozivanje Džoa Bajdena upravo je prešlo na najviši nivo

Autor:

Svet

24.05.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp i Bajden su nedavno pristali na debate 27. juna i 10. septembra, ali je Bajden odbio dodatne debate koje su predložili En-Bi-Si Njuz i Foks Njuz u narednim mesecima

"ON NI NE ZNA DA JE ŽIV": Trampovo prozivanje Džoa Bajdena upravo je prešlo na najviši nivo

Foto: Shuttestock, Tanjug/AP

Kandidat republikanaca za predsednika SAD na novembarskim izborima u ovoj zemlji prešao je na novi nivo prozivki na račun aktuelnog lidera.

Donald Tramp gotovo da nije birao reči kada je prozvao Džoa Bajdena na skupu u državi Njujork.

"Zaista se radi o ljudima i u ovom slučaju, stanovnicima Njujorka, državi Njujork, mi ćemo vas učiniti veoma srećnim, a Bajden to ne može. On (Bajden) ne zna da je živ", rekao je Tramp u četvrtak.

Tramp i Bajden su nedavno pristali na debate 27. juna i 10. septembra, ali je Bajden odbio dodatne debate koje su predložili En-Bi-Si Njuz i Foks Njuz u narednim mesecima.

Trampova kampanja je pozivala Bajdena da pristane na raspravu svakog meseca koja bi se vodila sve do glasanja 5. novembra kada su predsednički izbori u SAD.

Štaviše, Tramp je rekao da će zahtevati test na drogu pre debate sa Bajdenom.

Prema poslednjim anketama, Tramp je za nijansu bliži pobedi na izborima u novembru, ali ta razlika gotovo svakodnevno se povećava ili smanjuje.

Ono što najviše brine pristalice demokrata je što se sve češće priča o tome da će Bajdena u poslednji čas, zbog godina i mnogih gafova u poslednje vreme na izborima zameniti neko drugi.

Priča se - Mišel Obama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Delija iz Valjeva

25.05.2024 09:40

On se ne zove džo nego jozef bajden!!!!!