LOKI JE ZVEZDA TIKTOK-A: Evo zbog čega ova maca ima skoro deset miliona pregleda!

Autor:

Svet

14.04.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od ovih nežnih džinova, crni džin po imenu Loki, postao je prava zvezda društvenih mreža.

LOKI JE ZVEZDA TIKTOK-A: Evo zbog čega ova maca ima skoro deset miliona pregleda!

Foto: tiktok/printscreen/lokimainecoonofmischief

Crni džinovi, poznati i kao mejn kun mace, svojom impozantnom pojavom često podsećaju na omanje lavove ili pantere zbog svoje karakteristične grive i veličine. Međutim, iako izgledom mogu delovati moćno i preteće, ovi ljupki ljubimci su zapravo poznati po svojoj dobroćudnosti i uravnoteženom karakteru, što im je donelo nadimak "nežni džinovi".

Loki - Zvezda društvenih mreža

Jedan od ovih nežnih džinova, crni džin po imenu Loki, postao je prava zvezda društvenih mreža. Njegov najnoviji video snimak na TikToku trenutno broji skoro deset miliona pregleda i pola miliona lajkova. Na ovom snimku, Loki ne radi ništa posebno - jednostavno "kulira u svom zamku", kako to opisuju njegovi vlasnici, dok uživa u dvorišnoj kućici namenjenoj mačkama.

 

 


Loki - Omiljeni internetski ljubimac

Dvogodišnji Loki uspeo je da osvoji srca skoro dvesta hiljada fanova koji su se oduševljeno oglasili ispod njegovih video zapisa. Njegovi obožavaoci su izrazili divljenje putem hiljada komentara, a zanimljivo je da je mačak Loki, odnosno njegovi vlasnici, uredno odgovorili na svaki od njih, pokazujući pažnju i brigu prema svojoj online zajednici.

Svojom harizmom i nežnom prirodom, Loki je uspeo da postane prava internet senzacija, dokazavši da nežnost i ljubaznost mogu privući veliki broj obožavalaca, čak i u svetu mačaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Komentari (0)

Loading