MISTERIOZNA SMRT POLICAJCA! Pakistanac ga udario u oko, došao kod lekara, srušio se u ordinaciji i UMRO

Autor:

Svet

24.03.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni napad na policajca u Nirnbergu

MISTERIOZNA SMRT POLICAJCA! Pakistanac ga udario u oko, došao kod lekara, srušio se u ordinaciji i UMRO

Foto: Shutterstock


U nemačkom gradu Nirnbergu došlo je do tragičnog incidenta u kojem je stradao policajac nakon napada od strane 30-godišnjeg Pakistanca. Prema informacijama nemačkih medija, policajac je pokušao da reši spor na Glavnoj železničkoj stanici u Nirnbergu, kada ga je napao napadač udarivši ga u oko. Nakon napada, policajac je potražio medicinsku pomoć, ali nažalost, preminuo je u ordinaciji doktora.

Nepoznati uzrok smrti

Inspektorat policije je potvrdio ovaj tragični događaj, ali tačan uzrok smrti policajca još uvek se istražuje, te je u istragu uključena i kancelarija javnog tužioca. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i postavlja se pitanje šta je tačno dovelo do ovako tragičnog ishoda.

Stroga zabrana oružja na Glavnoj stanici

Kao odgovor na ovaj događaj, od petka ujutro na Glavnoj stanici u Nirnbergu stupila je na snagu stroga zabrana oružja. Alati, vatreno i ubodno oružje sada su zabranjeni, a nemački mediji ističu da se radi o privremenoj meri. Ovo je izazvalo reakcije javnosti i postavlja se pitanje kako će ova mera uticati na bezbednost na javnim mestima.

Ovaj tragični događaj u Nirnbergu izazvao je veliku zabrinutost među građanima i postavlja se pitanje kakve će biti dalje mere i reakcije nadležnih organa na ovaj incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading