"KAZNIĆEMO IH, GDE GOD DA SU"! Putin besan kao ris, najavio LOV NA IZDAJICE

Autor:

Svet

19.03.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije obratio se ruskoj Federalnoj službi bezbednosti

"KAZNIĆEMO IH, GDE GOD DA SU"! Putin besan kao ris, najavio LOV NA IZDAJICE

Foto: Tanjug/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Predsednik Rusije poručio je najvišim članovima Federalne službe bezbednosti (FSB) da uskoro kreće "lov na izdajice".

Lider Rusije imao je sastanak, prvi posle pobede na predsedničkim izborima, sa FSB tokom kojeg je jasno i glasno poručio da će se identifikovati i kazniti svi oni Rusi koji su okrenuli leđa svojoj zemlji.

"Kaznićemo ih bez vremenskog ograničenja, gde god da su", rekao je, dodavši da Rusija neće zaboraviti izdajice koje su počinile zločine protiv države.

Do sada je u poslednje vreme zabeleženo više slučajeva ubistva Rusa, u inostranstvu ili kući, koja su se dogodila pod nerazjašnjenim okolnostima, poput smrti Alekseja Navaljnog, prenosi Index.hr.

Putin se na sastanku sa FSB osvrnuo na ukrajinske napade na pograničnu Belgorodsku oblast, gde je nedavno došlo do civilnih žrtava.

Intenzivni napadi dogodili su se u regiji tokom predsedničkih izbora između petka i nedelje.

Predsednik Rusije govorio je o terorizmu čija je svrha bila da poremeti glasanje. Optužio je "terorističke grupe za sabotažu" koje deluju pored ukrajinskih snaga, plaćenika i drugog "ološa".

Predsednik Rusije takođe je pozvao FSB da sarađuje s drugim obaveštajnim službama u jačanju protivterorističkog delovanja.

"Suočavamo se sa snažnim i opasnim protivnikom koji u svom arsenalu ima širok raspon informacija, tehničkih i finansijskih resursa", poručio je Putin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading