POLJACI SMESTILI PUTINA IZA REŠETAKA? Gori im je od Hitlera, krvnici DOČEKALI svojih pet minuta! (FOTO)

Autor:

Svet

15.03.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova postavka privukla je veliku pažnju javnosti!

POLJACI SMESTILI PUTINA IZA REŠETAKA? Gori im je od Hitlera, krvnici DOČEKALI svojih pet minuta! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

U muzeju voštanih figura u Krakovu, Poljska, posetioci će primetiti neobičan prizor - kipovi Vladimira Putina, Osame bin Ladena, Josifa Staljina i Vladimira Lenjina su smešteni iza rešetaka. Ova zanimljiva informacija je podeljena sa čitaocima na Iksu od strane srpskog novinara Danijela Simića.

Poruka kroz postavku

Novinar Danijel Simić ističe da postavljanje ovih figura iza rešetaka ne šalje samo političku poruku, već i sprečava posetioce da naprave fotografije sa njima. Ovakav potez dodatno naglašava političke i istorijske kontroverze koje okružuju ove ličnosti.

Politika i popularnost

Postavljanje voštanih figura tako da neki politički lideri budu iza rešetaka dok drugi nisu, predstavlja jasnu političku poruku. Ova postavka takođe privlači pažnju javnosti i podstiče diskusiju o politici, istoriji i popularnoj kulturi.

Reakcije posetilaca

Interesantno je videti kako posetioci reaguju na ovu postavku. Mnogi će se sigurno iznenaditi i zastati da razmisle o simbolici iza rešetaka, dok će drugi to doživeti kao neobičnu atrakciju koja ih podseća na istorijske događaje.

Postavka voštanih figura u muzeju u Krakovu donosi političku i istorijsku tematiku na jedinstven način, kombinujući edukaciju i zabavu. Ova postavka sigurno će nastaviti da intrigira posetioce i podstiče razmišljanje o politici i istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading