FANTASTIČAN JE, NEMA BOLJEG OD NJEGA! Tramp ishvalio VIKTORA ORBANA kao niko pre, a evo šta mu se kod njega najviše dopada

Autor:

Svet

10.03.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva političara "kliknula" tokom srdačnog susreta na Floridi

FANTASTIČAN JE, NEMA BOLJEG OD NJEGA! Tramp ishvalio VIKTORA ORBANA kao niko pre, a evo šta mu se kod njega najviše dopada

Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik SAD Donald Tramp nazvao je mađarskog premijera Viktora Orbana "fanatastičnim liderom", nakon što ga je ugostio u svojoj rezidenciji u Mar-a-Lagu u američkoj saveznoj državi Florida.

"Nema boljeg, pametnijeg i boljeg lidera od Viktora Orbana. On je fantastičan", rekao je Tramp okupljenima na koncertu u letovalištu na Floridi.

Niz video snimaka sa tog događaja objavljen je na Orbanovom Instagram nalogu, preneo je Si-En-En.

Tramp je dodao da je predsednik mađarske vlade "nekontroverzna ličnost".

"Tako će i biti, i to je cela suština, zar ne? On je pravi šef i ... veliki lider, fantastičan. U Evropi, svetu, poštuju ga. Čast mi je da ga ugostim, ostaćemo u kontaktu", poručio je Tramp.

Orban je nešto ranije izjavio da je Tramp "predsednik mira" jer je, kako je rekao, dok je on obavljao tu funkciju, mir vladao i na Bliskom istoku i u Ukrajini.

Mađarski premijer je, u video snimku koji je objavila agencija MTI, rekao da trenutno ne bi bilo rata u svetu da je Tramp i dalje predsednik SAD.

Američki predsednik Džozef Bajden osudio je sastanak Trampa i Orbana, navodeći da je Trampov sagovornik, kako je naveo, "otvoreno izjavio da smatra da demokratija ne funkcioniše".

Donald Tramp je sudeći prema svim relevantnim anketama favorit za novembarske predsedničke izbore.

Aktuelnom predsedniku SAD Džozefu Bajdenu narod najviše zamera što ne ume da reši krizu na granici sa Teksasom, kao i što ne sprečava Izraelce da prekinu s uništavanjem Gaze i života Palestinaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading