VELIKA TRAGEDIJA! Majka kupala dete, pa pala u nesvest, beba se udavila u kadici!

Autor:

Svet

04.03.2024

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašan splet okolnosti!

VELIKA TRAGEDIJA! Majka kupala dete, pa pala u nesvest, beba se udavila u kadici!

Foto: shutterstock

U Sverdlovskoj oblasti, nezamisliva tragedija pogodila je jednu porodicu kada se četvoromesečna devojčica udavila u kadi za bebe tokom kupanja. Majka te male bebe se onesvestila dok je kupala svoju ćerku, što je dovelo do ove strašne nesreće.

Majka osećala vrtoglavicu

Dok je majka pažljivo kupala svoju ćerku, iznenada je počela da oseća vrtoglavicu. Osećaj je bio toliko jak da je izgubila svest i pala na pod. Ovaj neočekivani događaj ostavio je ženu nesposobnu da nadzire svoje dete u kadi.

Očajnički pokušavali da je spasu

Kada je majka konačno povratila svest, suočila se sa najgorim mogućim prizorom: njen suprug je vrištao od očaja, svestan da se nešto strašno dogodilo njihovoj malenoj ćerkici. Hitna pomoć je pozvana odmah, ali nažalost, ni lekari nisu uspeli da spasu život male bebe.


Ova tužna vest nas podseća na važnost pažljivog nadzora nad decom u svakom trenutku, čak i u situacijama koje se čine rutinskim poput kupanja. Nema sumnje da će ova porodica zauvek nositi teret ove tragedije, upozoravajući sve roditelje da budu izuzetno oprezni prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti sa svojom decom.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.


Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading