ŠAMAR ZA BAJDENA, NETANJAHU GA SPUSTIO NA ZEMLJU: Izrael ima široku podršku u Americi!

Autor:

Svet

27.02.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Netanjahu je istakao da ova podrška iz SAD daje novu snagu Izraelu da nastavi svoju borbu protiv Hamasa do totalne pobede.

ŠAMAR ZA BAJDENA, NETANJAHU GA SPUSTIO NA ZEMLJU: Izrael ima široku podršku u Americi!

Foto: Tanjug/AP

Premijer Izraela, Benjamin Netanjahu, odgovorio je na upozorenje američkog predsednika Džozefa Bajdena, ističući da postoji široka podrška u SAD za izraelsku vladu. Netanjahu je naglasio da je vodio diplomatsku kampanju kako bi odbio pritisak da se okonča rat prerano, istovremeno tražeći podršku za Izrael.

On je istakao da prema istraživanju agencije Harvard Haris, čak 82 odsto američkog naroda podržava Izrael u ratu protiv palestinskog Hamasa, prenosi Tanjug.


Ova izjava premijera Izraela dolazi u trenutku kada se raspravlja o mogućnosti odgode ofanzive na Rafu tokom pregovora o prekidu vatre. Netanjahu je istakao da ova podrška iz SAD daje novu snagu Izraelu da nastavi svoju borbu protiv Hamasa do totalne pobede.

Netanjahu uveren u podršku za nastavak ofanzive

Premijer Izraela izrazio je uverenje da nova podrška iz SAD pruža snagu Izraelu da nastavi svoju ofanzivu protiv Hamasa. Netanjahu je istakao da je tokom rata vodio diplomatsku kampanju kako bi osigurao podršku za Izrael, istovremeno odbijajući pritisak da se okonča rat prerano. Ova izjava dolazi u trenutku kada se pregovara o mogućem prekidu vatre, ali premijer Izraela jasno stavlja do znanja da je odluka o nastavku ofanzive u njegovim rukama.

Podrška iz SAD kao izvor snage za Izrael

Premijer Izraela, Benjamin Netanjahu, istakao je da podrška koju Izrael dobija od SAD predstavlja novi izvor snage za nastavak borbe protiv Hamasa. Netanjahu je naglasio da je ova podrška vidljiva kroz rezultate istraživanja agencije Harvard Haris, koje pokazuje da veliki broj američkog naroda podržava Izrael u sukobu sa Hamasom. Ova podrška daje Izraelu dodatnu motivaciju da nastavi borbu do potpunog trijumfa.

Netanjahu: "To nam daje nov izvor snage da nastavimo naš rat protiv Hamasa do totalne pobede"

Netanjahu je istakao da podrška koju Izrael dobija iz SAD predstavlja novi izvor snage za nastavak borbe protiv Hamasa. Netanjahu je naglasio da je ova podrška vidljiva kroz rezultate istraživanja agencije Harvard Haris, koje pokazuje da veliki broj američkog naroda podržava Izrael u sukobu sa Hamasom. Ova podrška, prema rečima premijera Izraela, pruža novu snagu Izraelu da nastavi svoju ofanzivu protiv Hamasa do totalne pobede.

(Tanjug)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading