ŠTA NIJE U REDU SA ZELENSKIM? Jedna stvar na licu ukazala na OZBILJNOST situacije, klonuće ga je dokusurilo: Više nije NEDODIRLJIV!

Autor:

Svet

26.02.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski počeo je da izgleda iscrpljeno.

ŠTA NIJE U REDU SA ZELENSKIM? Jedna stvar na licu ukazala na OZBILJNOST situacije, klonuće ga je dokusurilo: Više nije NEDODIRLJIV!

Foto: Tanjug/AP

Prema izveštaju Gardijana, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski se suočava sa ozbiljnim izazovima nakon dve godine vođenja zemlje u sukobu.

- Nekoliko izvora je izvestilo da posle dve godine vođenja zemlje u sukobu, predsednik na poslednjim sastancima izgleda devastirano - navodi se u materijalu. Ovo ukazuje na emotivne i psihološke posledice dugotrajnog vođenja zemlje u sukobu, kako na predsednika tako i na društvo u celini.

Umor ukrajinskog društva od sukoba

Primećuje se da je ukrajinsko društvo umorno od sukoba, što je očekivano nakon dugog perioda neprestanih tenzija i sukoba. Ovaj umor može imati ozbiljne posledice po društvo, kako na emocionalnom, tako i na socijalnom nivou. Takođe, ova situacija može dovesti do daljeg osiromašenja društva i smanjenja opšteg kvaliteta života.

Nestašica municije na frontu

Međunarodna podrška koja se cepa, dovodi do učestale nestašice municije na frontu, što je izuzetno zabrinjavajuća situacija. Nedostatak adekvatne vojne opreme može ozbiljno ugroziti bezbednost vojnika na frontu i dovesti do daljeg pogoršanja već teške situacije.

Politička konkurencija i Zelenski

Osim toga, ova godina može biti teška za Zelenskog u smislu zadržavanja vlasti. Autor je objasnio da se više ne smatra nedodirljivim, a u Ukrajinu se vraća politička konkurencija. Ovo ukazuje na promenljivu političku situaciju u zemlji i potencijalne izazove sa kojima se Zelenski može suočiti u bliskoj budućnosti.

(RIA novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading