LEŠEVI MAJKE I ĆERKE (13) PRONAĐENI U STANU! U pitanju DVOSTRUKO ubistvo?

Autor:

Svet

23.02.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji izveštavaju da je policija pokrenula istragu i da je u nju uključena i porodica kako bi se rasvetlio ovaj stravičan zločin i pronašao počinitelj.

LEŠEVI MAJKE I ĆERKE (13) PRONAĐENI U STANU! U pitanju DVOSTRUKO ubistvo?

Foto: Profimedia

Austrijska policija

Austrijska policija je danas pronašla beživotna tela 51-godišnje žene i njene 13-godišnje ćerke u njihovom stanu u Beču.

Prema povredama na telima, sumnja se da je reč o dvostrukom ubistvu, a ubica je navodno u begu, prenosi Večernji list.hr.

Neprijatno otkriće

Nakon što je jedan član porodice ubijenih žrtava pozvao policiju, izrazivši zabrinutost jer ćerka nije otišla u školu, policija je odmah reagovala. Po dolasku na lice mesta, zatekli su jeziv prizor - dva ženska tela u stanu u bečkom stambenom okrugu Landstrasse.

Intenzivna istraga

Mediji izveštavaju da je policija pokrenula istragu i da je u nju uključena i porodica kako bi se rasvetlio ovaj stravičan zločin i pronašao počinitelj. Detalji o motivima i okolnostima ovog slučaja još uvek nisu poznati, ali je evidentno da je reč o veoma tragičnom događaju.

Ovo su šokantne vesti koje su potresle Beč i celu Austriju, a tragajući za počiniocem, nadležne službe intenzivno rade na rasvetljavanju ovog užasnog događaja.

Podsetimo, mediji su preneli da je najmanje dvoje ranjenih, a kasnije su lekari potvrdili smrt jedne starije žene od posledica pada rakete.

Pored toga, ID je izvestio da se grupa militanata iz pojasa Gaze infiltrirala na teritoriju Izraela. Prema rečima očevidaca, u pojedinim naseljima se vode ulične borbe. Na snimcima postavljenim na društvenim mrežama vidi se kako naoružani militanti voze ulicama u kamionetima i čuje se pucnjava.

Na skandaloznom snimku objavljenom na društvenoj mreži X, videlo se kako palestinski borci paradiraju naokolo sa beživotnim telom nastradale žene. Preminula žena leži na zadnjem delu pik ap kamiona dok okolni ljudi čak pljuju po njenom beživotnom telu, kako se navodi na društvenim mrežama.

Izraelske odbrambene snage ( IDF) su zauzvrat proglasile stanje spremnosti za rat. Premijer Benjamin Netanjahu u ovom trenutku kreće u sedište Ministarstva odbrane na sastanak sa komandom Bezbednosnog bloka.

Civilima u južnim i centralnim oblastima naređeno je da ostanu u blizini skloništa, a u oblasti uz pojas Gaze - unutar skloništa.

(Večernji list.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading