NOVI DETALJI NAPADA KOD JERUSALIMA: Oglasila se izraelska služba Šin Bet (VIDEO)

Autor:

Svet

22.02.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je navela da su trojica palestinskih naoružanih napadača otvorili vatru na Izraelce koji su čekali u saobraćajnoj koloni nekoliko stotina metara od kontrolnog punkta Az-Zaajjem u blizini Jerusalima.

NOVI DETALJI NAPADA KOD JERUSALIMA: Oglasila se izraelska služba Šin Bet (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Jedna osoba je ubijena, a 11 je ranjeno jutros u terorističkom napadu na auto-putu na periferiji Jerusalima, saopštila je policija.

U pucnjavi je ubijen muškarac u 20-im godinama, a žena stara 23 godine nalazi se u teškom stanju, saopštili su medicinski zvaničnici. Oni su rekli da su svi povređeni zbrinuti u bolnice u Jerusalimu.

Policija je saopštila da su dvojicu naoružanih napadača ubile snage bezbednosti na licu mesta, a da je treći ubrzo neutralisan nakon policijskih pretraga u toj oblasti, objavio je Tajms of Izrael.

Policija je navela da su trojica palestinskih naoružanih napadača otvorili vatru na Izraelce koji su čekali u saobraćajnoj koloni nekoliko stotina metara od kontrolnog punkta Az-Zaajjem u blizini Jerusalima i grada Maal Adunim na okupiranoj Zapadnoj obali, objavio je Tajms of Izrael.

Fotografije koje je objavila policija pokazuju da su tri Palestinca, stanovnici oblasti Vitlejema, bili naoružani jurišnim puškama, improvizovanim automatima i granatom. Izraelska bezbednosna agencija Šin Bet identifikovala je napadače kao Muhameda Zavahra (26), njegovog brata Kathema Zavahra (31) i Ahmeda al-Vahša (31).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading