U JERUSALIMU SVE VRVI OD SPECIJALACA: Napadači pucali u vreme saobraćajnog špica, prvi snimci sa lica mesta - IMA MRTVIH! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

22.02.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelske snage ubile su trojicu napadača koji su rano jutros otvorile vatru na putnike koji su se našli na auto-putu na ulazu u Jerusalim. U napadu je ubijena najmanje jedna osoba, a osam ih je ranjeno.

U JERUSALIMU SVE VRVI OD SPECIJALACA: Napadači pucali u vreme saobraćajnog špica, prvi snimci sa lica mesta - IMA MRTVIH! (FOTO/VIDEO)

Foto: X/Printscreen

Neimenovani napadači, za koje se veruje da su Palestinci, izašli su jutros iz vozila na auto-putu i iz automatskog oružja su počeli da pucaju na automobile koji su bili zaglavljeni u jutarnjem špicu.

Jedna osoba na licu mesta podlegla je povredama, dok su još dve u kritičnom stanju.

U obližnju bolnicu prebačeno je petoro ljudi i stepen njihovih povreda u ovom trenutku nije poznat.

Policija je saopštila da je dvojicu napadača, koji su izveli teroristički napad ubila na licu mesta, dok je treći pokušao da pobegne i ubrzo je likvidiran, prenosi Blic.

Policija je napad okarakterisala kao teroristički, a na licu mesta je veliki broj specijalaca.

Podsetimo, izraelske vlasti su navele da su osumnjičeni za napad Palestinci, čime se nastavlja niz incidenata između Izraelaca i Palestinaca, dodatno pogoršavajući već napetu situaciju u regionu. Ova napetost između dve strane često dovodi do nasilja i terorističkih akcija kao što je ova pucnjava na auto-putu.

Ovaj najnoviji incident podseća na neophodnost rešavanja dugotrajnog sukoba između Izraela i Palestine, kako bi se osigurala stabilnost i mir u regionu.

Teroristički napadi poput ovog samo produbljuju podele i povećavaju strah među ljudima, istovremeno naglašavajući hitnost rešavanja ovog kompleksnog problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading