"ŠPIJUNIRALI SU ME I PRATILI ZBOG INTERVJUA SA PUTINOM"! Taker Karlson izneo šok detalje nakon razgovora sa ruskim liderom!

Autor:

Svet

21.02.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlson je izrazio uverenje da ga je Agencija za nacionalnu bezbednost SAD-a špijunirala.

"ŠPIJUNIRALI SU ME I PRATILI ZBOG INTERVJUA SA PUTINOM"! Taker Karlson izneo šok detalje nakon razgovora sa ruskim liderom!

Foto: Tanjug/AP Gavriil Grigorov

Danas najpoznatiji novinar Taker Karlson je rekao da su ga američke obaveštajne agencije špijunirale pre njegovog intervjua sa liderom Rusije Vladimirom Putinom.

On je je u intervjuu Blejzu istakao da su ga pre intervjua sa ruskim predsednikom pratile američke obaveštajne agencije.

- Zvao me je jedan novinar Njujork tajmsa, drugi reporter je zvao mog prijatelja, pitali su kada će biti intervju sa Putinom. Nisu mogli da znaju za to, nikome nisam rekao, ni ženi, ni producentu... Očigledno su to uradili, procurile su vesti u Njujork tajms da bi poremetili intervju - rekao je Karlson.

On je rekao da je organizacija intervjua s Putinom trajala skoro dve godine. Moskva je, pristavši na intervju, uputila upozorenje da će intervju biti otkazan ukoliko informacija o planiranom razgovoru bude unapred procurila.

Karlson je izrazio uverenje da ga je Agencija za nacionalnu bezbednost SAD-a špijunirala.

Intervju s Putinom koji je Karlson vodio emitovan je 9. februara uveče. Veliki deo razgovora, koji je trajao dva sata, fokusiran je na sukob u Ukrajini i odnose između Rusije, SAD-a, NATO-a i zapadnih zemalja.

Karlson je intervju objavio na svojoj internet stranici, a zatim ga podelio na društvenoj mreži X i YouTube-u.

Nakon što je postavljen na X, intervju je zabeležio preko 200 miliona pregleda. Na YouTube-u, video je pregledan više od 18 miliona puta, prema izveštaju RIA.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading