NEKO BI TREBALO DA IM KAŽE TO! CIA uputila poziv Rusima da izdaju zemlju, njihova reakcija ODUŠEVILA je ceo svet (VIDEO)

Autor:

Svet

24.01.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv način kako da se uzvrati najpoznatijoj obaveštajnoj agenciji sveta

NEKO BI TREBALO DA IM KAŽE TO! CIA uputila poziv Rusima da izdaju zemlju, njihova reakcija ODUŠEVILA je ceo svet (VIDEO)

Foto: Wikipedia, Pixabay

Američka obaveštajna agencija (CIA) objavila je videosnimak na kojem pozivaju Ruse koji "žele slobodu" da se regrutuju, ublaženo rečeno, da postanu dvostruki agenti.

Snimak koji je objavila CIA na različitim kanalima na društvenim mrežama prikazuje "običnog" Rusa koji donosi tešku, ali veoma važnu odluku da tajno uspostavi kontakt sa Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno CIA-om.

"U CIA-i imamo svečanu dužnost da zaštitimo one koji rade s nama širom sveta. Ako se obraćate CIA-i da podelite informacije o Rusiji, učinite to na siguran način putem našeg portala na dark webu. Također, CIA je verifikovala svoje naloge na društvenim mrežama", dodaje se u snimku.

Na ovaj snimak regovao je Kremlj koji je Vašingtonu poslao kratku poruku.

"Neko bi trebalo da kaže CIA-i da je VKontakte (popularna društvena mreža u Rusiji) ovde mnogo popularniji od zabranjenog X-a i da VKontakte ima mnogo veću publiku", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Inače, ovo nije prvi put da američka obaveštajna agencija objavljuje snimak sa ovakvom vrstom sadržaja.

U maju 2023. godine CIA je objavila video koji je, kako ističu, ciljao ljude kojima je dosadio život u Rusiji pod vladavinom Vladimira Putina.

"Imate li informacije o ekonomiji ili najvišem rukovodstvu Ruske Federacije? Javite nam se", poručili su tada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading