OKRENITE SE PROTIV PUTINA: CIA javno pozvala Ruse da postanu DVOSTRUKI AGENTI! Evo šta im nude (VIDEO)

Autor:

Svet

23.01.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CIA računa da će imati solidnu reakciju Rusa koji su nezadovoljni predsednikom i ratom u Ukrajini

OKRENITE SE PROTIV PUTINA: CIA javno pozvala Ruse da postanu DVOSTRUKI AGENTI! Evo šta im nude (VIDEO)

Foto: Wikipedia, Pixabay

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) objavila je video na ruskom jeziku kojim pokušava da ubedi zaposlene u ruskoj obaveštajnoj službi da promene stranu i rade kao dvostruki agenti SAD.

Direktor CIA Vilijam Berns rekao je u julu 2023. godine da je nezadovoljstvo među nekim Rusima zbog rata u Ukrajini stvorilo retku priliku za regrutovanje špijune koju CIA ne želi da propusti, prenosi Rojters.

 

 

Video, objavljen na zvaničnom kanalu CIA na platformi Iks (Tviter) poziva patriotski nastrojene Ruse da rade u obaveštajnoj zajednici u kojoj "ne mogu da se osećaju izdanim zbog korupcije u elitnim krugovima i zapostavljeni u siromašnim ruskim oružanim snagama".

"Oni oko vas možda ne žele da čuju istinu. Ali mi želimo. Niste nemoćni", navodi se u najnovijem snimku kojim se Rusi pozivaju da detaljno prouče način za uspostavljanje kontakta sa CIA.

CIA računa, kao što je nešto slično učinila i sredinom prošle godine, na veliki broj pre svih nezadovoljnih Ruskinja koje već duže vreme bez svojih partnera i muževa sede u kućama i podižu porodice ni ne znajući hoće li im se oni vratiti ikada kući.

S druge strane, meta su i oni koji bi sutra ujutro pobegli od Vladimira Putina i njegove vlasti ali iz raznoraznih razloga to nisu u stanju da učine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading