PUKLO JE KAO DA JE PALA BOMBA: Darija muškarcu u kafiću uručila POKLON PAKET, a onda je narednog trena UMRO! Sada ju je dočekala NAJGORA KAZNA (VIDEO)

Autor:

Svet

22.01.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je znala šta joj se sprema izjavila je da se ne kaje

PUKLO JE KAO DA JE PALA BOMBA: Darija muškarcu u kafiću uručila POKLON PAKET, a onda je narednog trena UMRO! Sada ju je dočekala NAJGORA KAZNA (VIDEO)

Foto: youtube.com/bbc news

Studentkinja fakulteta lepih umetnosti iz Sankt Peterburga Darija Trepova (26) pred početkom je izdržavanja jedne od najdužih zatvorskih kazni u Rusiji.

Dariju čeka 28 godina zatvora te će 2052. godine kad bude izašla iz zatvora imati čak 54 godine.

Darija Trepova ubila je čoveka. I to ne bilo kako i ne bilo kog.

Radi se o Vladlenu Tatarskom (40) uticajnom ruskom blogeru (pravo ime Maksim Fomin) koji je bio proputinovski nastrojen i godinama je pisao tekstove isključivo u korist ruskog predsednika.

Darija je s tim u vezi, jednog popodneva, što su nadzorne kamere snimile, krenula da se nađe sa Vladlenom i tom prilikom u ruci je nosila poklon paket u kojem je navodno bila statua. 

U paketu je zapravo bila bomba koja je raznela blogera. Tužioci su na suđenju Dariji tvrdili da je ona kao tajni agent ukrajinske službe bezbednosti namerno ostavila paket na stolu u kafiću, tamo gde je Tatarski sedeo.

Darija je na suđenju rekla da nije znala da je u statui bomba već da su joj rekli da se radi o aparatu za prisluškivanje te je pristala da mu ga uruči.

"Savest mi je čista. Ne poričem da sam imala kontakt sa Ukrajincima. Uručila sam paket pod pretnjom da će me ubiti ako to ne uradim. Zapravo sam poslata u smrt s tim. Boli me što sam ispala naivna, što nisam pomislila da je unutra u paketu nešto drugo. Zatražila sam oproštaj od porodice žrtve. Bog će mi oprostiti jer zna da nisam imala nameru nikog da ubijem", rekla je Darija na izricanju presude. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading