ALBANSKA MAFIJA SASULA KIŠU METAKA U VLASNIKA PUMPE?! U autu krio kalašnjikov - evo zašto obezbeđenje nije bilo taj dan PORED NJEGA!

Autor:

Svet

18.01.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zampunis je, kako tvrde izvori, imao "zakletog neprijatelja" iz jedne istočnoevropske zemlje, koji je "aktivan u Grčkoj".

ALBANSKA MAFIJA SASULA KIŠU METAKA U VLASNIKA PUMPE?! U autu krio kalašnjikov - evo zašto obezbeđenje nije bilo taj dan PORED NJEGA!

Foto: Police-voice.com

Vangelis Zabunis

Grčka policija intenzivno istražuje brutalnu likvidaciju vlasnika pumpe Vangelisa Zampunisa, koji je izrešetan sa više od 90 metaka u nedelju, a sumnja se da bi iza ovog jezivog ubistva mogla stajati albanska mafija.

Načelnik policije izjavio je da su Zampunisa, koji je već bio poznat vlastima, najverovatnije izrešetali napadači sa Balkana, a sada se detaljno proveravaju svi tragovi i izvori kako bi se utvrdilo eventualno povezivanje sa albanskim kriminalnim krugovima.

Pored toga, istražuje se da li je nalog za ovu likvidaciju došao od strane zatvorenika ili nekog iz kriminalnog miljea sa kojim je Zampunis imao neraščišćene račune.

Foto: Shutterstock

Grčka policija

Atmosfera je jako napeta

Jedan od anonimnih zatvorenika je za grčki list Star izjavio da se već sada u zatvorima vrše ispitivanja kako bi se identifikovali ljudi koji su poznavali Zampunisa, kako bi se otkrilo ko bi mogao biti izvršilac ili nalogodavac. Atmosfera u zatvoru, kako je rekao, je veoma napeta jer niko ne želi biti povezan sa ovakvim likvidacijama.

Policija takođe proverava da li je Zampunis bio umesan u ilegalnu trgovinu cigaretama, a mediji sugerišu da je imao "zakletog neprijatelja" iz jedne istočnoevropske zemlje, koji je poznat kao "aktivna figura u Grčkoj".

Detaljna istraga je u toku, a policija već pravi profil izvršioca. Prema nekim medijskim izveštajima, sve više dokaza upućuje na to da su Albanci umešani u ovu brutalnu likvidaciju.

Foto: Shutterstock

Grčka policija

Automobil ukraden u Milanu

Automobil koji je korišćen za dolazak i bekstvo sa mesta zločina, kako se navodi, ukraden je u Milanu i verovatno je stigao iz Albanije. Predsednik Unije policajaca, Jorgos Kaliakmanis, veruje da neki zatvorenik ima ključne informacije o ubistvu.

Policija sada detaljno analizira telefone pronađene kod Zampunisa i u njegovoj kući i kancelariji, nadajući se da će podaci iz telefona pomoći u identifikaciji izvršioca. Repetitori se proveravaju kako bi se utvrdilo da li je neko sa policijskog spiska bio u blizini mesta zločina kobne večeri.

Ova jeziva likvidacija trajala je manje od 30 sekundi, kako pokazuju snimci sigurnosnih kamera. U trenutku kada je Zampunis ulazio u svoj džip, nepoznato vozilo se zaustavilo, a maskirani napadač s automatskim oružjem ispalio je smrtonosnu kišu metaka kroz vozačev prozor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading