ULTIMATUM BAJDENU! Agresivnije rešavaj probleme ili vrati Trampa u Belu kuću!

Autor:

Svet

13.01.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Berni Sanders upozorava Džozefa Bajdena na agresivniju politiku pred predsedničke izbore

ULTIMATUM BAJDENU! Agresivnije rešavaj probleme ili vrati Trampa u Belu kuću!

Foto: Tanjug/AP


Američki političar Berni Sanders dao je oštro upozorenje Džozefu Bajdenu pred početak kampanje republikanaca u Ajovi.

Sanders je istakao da je neophodno da Bajden bude agresivniji u rešavanju problema miliona glasača kako bi sprečio povratak Donalda Trampa u Belu kuću. U intervjuu za "Gardijan", Sanders je naglasio da je neophodno da se Bela kuća angažuje na pitanjima zdravstvene zaštite, stanovanja, poreske reforme i visokih cena lekova na recept kako bi osigurala pobedu na predstojećim izborima.


Sanders jasno stavlja do znanja Bajdenu i njegovom timu šta je potrebno za pobedu

Američki senator iz Vermonta jasno je stavio do znanja Bajdenu i njegovom timu da je neophodno da izađu sa progresivnim planom koji odgovara potrebama radničke klase kako bi osvojili izbore. On ističe da je ključno da se aktuelni predsednik angažuje na rešavanju kriza koje pogađaju porodice radničke klase, te da će samo tako imati šansu da pobedi na predstojećim izborima.

Republikanci u Ajovi započinju kampanju, a Bajdenu preti Trampova prednost

Ovo upozorenje dolazi u trenutku kada se republikanci u Ajovi okupljaju na zvaničnom početku predsedničke kampanje, a ankete pokazuju da bivši predsednik Tramp uživa prednost, naročito među Hispanoamerikancima i mladima - demografskim grupama koje su bile ključne za Bajdenovu pobedu 2020. godine. S obzirom na ove činjenice, Sanders ističe da je imperativ da Bajden prepozna ove izazove i angažuje se na njihovom rešavanju kako bi osigurao svoju poziciju na predstojećim izborima.

(RT.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading