EKSPLOZIJA UNIŠTILA KUĆU: Tri osobe poginule, a tri povređene! (FOTO)

Autor:

Svet

31.12.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična eksplozija u Nortfildu, Mičigen, tri osobe poginule, tri povređene

EKSPLOZIJA UNIŠTILA KUĆU: Tri osobe poginule, a tri povređene! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/JPV Grada OSijeka


U subotu popodne, grad Nortfild u državi Mičigen bio je poprište tragične eksplozije koja je rezultirala smrću tri osobe, dok su tri preživele osobe prebačene u medicinske ustanove u nepoznatom stanju.

Poručnik Dejvid Pauel iz policije grada Nortfild potvrdio je da su tri osobe preminule na licu mesta, dok su detalji o žrtvama i njihovim međusobnim odnosima još uvek pod istragom.


**Porodična kuća uništena u izolovanom delu grada**

Porodična kuća, smeštena na izolovanom i mirnom delu grada, pretrpela je potpunu destrukciju usled eksplozije koja je šokirala lokalno stanovništvo. Lokalna policija, zajedno sa NBC-jevim filijalom VDIV iz Detroita, potvrdila je da je šteta nastala isključivo na ovoj lokaciji, dok nema prijava o bilo kakvoj dodatnoj šteti na drugim mestima u gradu.

**Ostaci eksplozije pronađeni preko puta kuće**

Detalji o uzroku eksplozije još uvek su pod istragom, ali je poručnik Pauel potvrdio da su ostaci eksplozije pronađeni preko puta porodične kuće, dodatno naglašavajući razmere uništenja koje je izazvala ova tragična nesreća.

Očekuje se da istraga nadležnih organa rasvetli okolnosti ove eksplozije i pruži odgovore kako bi zajednica mogla da se nosi sa ovom teškom situacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading