MAJKA UBILA SINA I ĆERKU PA POBEGLA SA TREĆEM DETETOM! Policija zatekla jeziv prizor

Autor:

Svet

30.12.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za osumnjičenom majkom optuženom za ubistvo svoje dece

MAJKA UBILA SINA I ĆERKU PA POBEGLA SA TREĆEM DETETOM! Policija zatekla jeziv prizor

Foto: COLORADO SPRINGS POLICE DEPARTMENT


Policija u državi Kolorado intenzivno traga za 35-godišnjom Kimberli Singler, koja je optužena za ubistvo svoje dvoje dece pre nego što je nestala.

Incident je izbio kada su policajci odgovorili na poziv hitne pomoći o provali 19. decembra, nakon čega su pronašli tela devetogodišnje devojčice i sedmogodišnjeg dečaka.

Singler i njena 11-godišnja ćerka prebačene su u bolnicu, a policija je izdala nalog za hapšenje nakon što je utvrđeno da je prijava o provali bila "neosnovana".


Porodična drama i sudski postupak



Osumnjičena majka i njen otuđeni muž bili su u višegodišnjem brakorazvodnom postupku, koji je bio obeležen kontroverzama i optužbama.

Sud je raspravljao o navodnom mašenju nožem, poligrafskom testiranju i razmeni poseta između roditelja, što je dodatno zakomplikovalo već napetu situaciju.


Intenzivna potraga i uloga FBI-ja



Policija je izdala nalog za hapšenje Singler u utorak, ali ona nije viđena od prošle subote, što je dodatno otežalo istragu.

FBI je angažovan kako bi pomogao u istrazi, ali postoji sumnja da se osumnjičena majka nalazi u blizini svoje 11-godišnje ćerke, koja je trenutno bezbedna u Kolorado Springsu, ali nije sa ocem.

Portparol policije izjavio je da postoji mogućnost da se Singler nalazi "bilo gde".

Ovaj slučaj je potresao lokalnu zajednicu i izazvao veliku zabrinutost, a nadležne službe nastavljaju intenzivnu potragu za osumnjičenom majkom, nadajući se da će što pre pronaći rešenje ove tužne porodične tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading