ZAŠTITILA UČENIKE SVOJIM TELOM? Oglasila se hrabra nastavnica biologije, prvi put nakon pucnjave u gimnaziji u Brjansku!

Autor:

Svet

11.12.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 5. gimnaziji u Brjansku, gradu koji se nalazi jugozapadno od Moskve, pre nepunih nedelju dana došlo je do pucnjave, a nastavnica biologije zaštitila je decu svojim telom.

ZAŠTITILA UČENIKE SVOJIM TELOM? Oglasila se hrabra nastavnica biologije, prvi put nakon pucnjave u gimnaziji u Brjansku!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Printscreen/https://t.me/breakingmash, Privatna arhiva

Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije saopštilo je da je tinejdžerka donela pušku u školu i ispalila nekoliko hitaca.

Petoro dece je povređeno, jedna devojčica je ubijena, a devojčica koja je pucala je izvršila samoubistvo.

Prava junakinja је nastavnica biologije 26-godišnja Ofelija Mkrtčjan.

- Svojim telom štitila je decu, spasila ih je. Uvek je bila ljubazna učiteljica, bila je od pomoći i spremna da svima izađe u susret - pričaju školarci o učiteljici.

Na dan tragedije pojavile su se glasine da je Ofelija ranjena. Školarci i roditelji bili su veoma zabrinuti za njeno zdravlje, ali zvaničnih informacija o povređenima među odraslima nije bilo. Ruski portal KP.RU je uspeo da kontaktira nastavnicu biologije.

- Nisam povređena. Čuvajte sebe. Hvala vam - rekla je Ofelija Mkrtčjan u razgovoru za ruske medije.

Podsetimo, prema jednoj verziji, uzrok krvavog masakra vršnjaka bila je neuzvraćena ljubav - ubica nije želela da deli dečka sa njenom ubijenom vršnjakinjom. Prema drugoj verziji, u školi nije bilo angažovanog obezbeđenja, pa su nastavnici bili prinuđeni da sami zaštite decu.

Ono što jeste bilo poznato, to je da je Ana zakasnila na čas. U to vreme njeno odeljenje je imalo čas biologije, koju je predavala 26-godišnja Ofelija Mkrtčijan. Tada je i četrnaestogodišnja devojčica počela da puca. Rizikujući svoj život, nastavnica je pokušala da zaustavi Anin krvavi pohod.

Decu je zaštitila svojim telom. Ona ih je spasila - rekli su učenici za Komsomoljskaju Pravdu.

Srećom, prilikom krvavog pohoda tinejdžerke u gimnaziji u Brjansku, nastavnica biologije (26) je ostala nepovređena, iako je prilikom prvih nezvaničnih izveštaja medija drugačije objavljeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading