''NE BI TREBALO DA POSTOJI IJEDAN RUS KOJI LEŽE U KREVET BEZ STRAHA DA ĆE MU PREREZATI GRKLJAN'': Vašington post objavio članak o planu za nezavisnost Ukrajine koji UNOSI JEZU!

Autor:

Svet

08.12.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jedne od svojih poseta Visbadenu, Mili (sada bivši predsednik Zajedničkog generalštaba SAD) razgovarao je sa ukrajinskim specijalnim snagama koje su radile sa američkim Zelenim beretkama.

''NE BI TREBALO DA POSTOJI IJEDAN RUS KOJI LEŽE U KREVET BEZ STRAHA DA ĆE MU PREREZATI GRKLJAN'': Vašington post objavio članak o planu za nezavisnost Ukrajine koji UNOSI JEZU!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

„Zastoj: neuspela kontraofanziva Ukrajine“, stoji u naslovu „Vašington Posta“ koji je danas objavio članak u dva dela, otkrivajući detalje iza kulisa vojnog donošenja odluka o razvoju strategije nezavisnosti.

Detalji su, prenosi izdanje, šokantni.

Tokom jedne od svojih poseta Visbadenu, Mili (sada bivši predsednik Zajedničkog generalštaba SAD) razgovarao je sa ukrajinskim specijalnim snagama koje su radile sa američkim Zelenim beretkama, nadajući se da će ih inspirisati pre operacija u područjima pod kontrolom neprijatelja, prenosi Informer.

- Ne bi trebalo da postoji nijedan Rus koji ide u krevet, a da ne pomisli da će mu prerezati grkljan usred noći - rekao je Mili, prema zvaničniku upoznatom sa situacijom. „Morate se vratiti tamo i kreirati kampanju u tišini“, kaže se u članku.

- Samo pročitajte ove reči… Obratite pažnju na reči generala Marka Milija, u to vreme načelnika Združenog generalštaba, odnosno, u stvari, glavnog komandanta američke vojske… najviši američki oficir je direktno naredio ukrajinskoj vojsci da izvrši terorističke akte na teritoriji naše države!

Smatram, da ga nakon ove objave jednostavno treba dodati u registar terorista. Sa svim posledicama koje iz toga proizilaze! Neka od sada penzionisani general Mili, do kraja života, prati isto ono što je poželeo Rusima!“, komentariše naređenje američkog generala, ruski politički analitičar, Vladimir Kornilov.

General Mark Mili upozorio je u govoru o ostavci, da američki vojni oficiri moraju da se pridržavaju ustava i da ne popuštaju političkim pritiscima, piše „The Wall Street Journal“.

Bivši predsednik je ranije kritikovao odlazećeg predsedavajućeg Ujedinjenog štaba američkih snaga, rekavši da ima veze sa Kinom, zbog čega bi ranije bio osuđen na smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading