NASTAVNIK SVUKAO PANTALONE I SPUTIO DONJI VEŠ PRED UČENICIMA: Đaci ga prijavili direktorki, ona ga zatekla na delu, ODMAH UHAPŠEN (FOTO)

Autor:

Svet

08.12.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnik Stiven Kansijani (32) uhapšen je u srednjoj školi Anderson u Kaliforniji pod optužbom da je svukao pantalone i pokazao svoje genitalije odeljenju u kojem su se nalazila 11-godišnja deca.

NASTAVNIK SVUKAO PANTALONE I SPUTIO DONJI VEŠ PRED UČENICIMA:  Đaci ga prijavili direktorki, ona ga zatekla na delu, ODMAH UHAPŠEN (FOTO)

Foto: Anderson Police Department

Kansijani je uhapšen nakon pritužbi uznemirenih učenika, a policija je intervenisala nakon što su učenici uspeli da naprave fotografiju nastavnika sa spuštenim pantalonama i delom zadnjice koji viri iz njih.

Zamenica direktora škole je odmah reagovala na pritužbe učenika i kontaktirala policiju nakon što je lično uočila Kansijanija sa spuštenim pantalonama i donjim vešom koji je bio svučen do sredine butina. Istražitelji su uzeli izjave nekoliko učenika, što je dovelo do izdavanja naloga za Kansijanijevo hapšenje zbog optužbi za nepristojno izlaganje i uznemiravanje ili zlostavljanje deteta.

Prema informacijama sa njegove privatne Fejsbuk stranice, Kansijani je nedavno diplomirao na neakreditovanoj instituciji u Redingu u Kaliforniji, koja se bavi obukom u oblasti natprirodnog i čuda, kao što je isceljenje verom. Ova činjenica može ukazati na njegovu povezanost sa određenim verskim i duhovnim uverenjima, ali ne pruža konkretne informacije o njegovim motivima za ponašanje koje mu se stavlja na teret.

Lokalni školski okrug izjavio je da nije imao prethodna saznanja o bilo kakvom neprikladnom ponašanju Kansijanija pre nego što im je dozvoljeno da radi kao zamena. Ova izjava ukazuje na nedostatak prethodnih incidenata ili upozorenja koji bi mogli da upute na takvo ponašanje nastavnika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading