ALINA JE DANIMA PRIPREMALA ZLOČIN: Jutros nije htela da doručkuje, majci je rekla ove DVE REČI! Planirala da zapali školu, u svesci pronađena PORUKA!

Autor:

Svet

07.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje jutro u osnovnoj gimnaziji br. 5 u Brjansku trebalo je da bude obično, ali umesto toga, školski dan je obeležio stravičan događaj. Alina, učenica osmog razreda, izvršila je užasan zločin u svojoj školi i potom počinila samoubistvo. Detalji o tragediji su otkriveni, a majka devojčice je pružila uvid u Alinine poslednje dane.

ALINA JE DANIMA PRIPREMALA ZLOČIN: Jutros nije htela da doručkuje, majci je rekla ove DVE REČI! Planirala da zapali školu, u svesci pronađena PORUKA!

Foto: Printscreen/The Investigative Committee od Russia,https://t.me/breakingmash

The Investigative Committee od Russia

Alina je već nekoliko dana pripremala ovaj zločin,.Jutro neposredno pre tragedije, kada je odlazila u školu, već je znala šta će učiniti, navode ruski mediji. Alina je pohađala ovu školu od prvog razreda, zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom.

 

Tragedija se dogodila na drugom času biologije. Sestra bliznakinja je stigla na vreme, dok je Alina kasnila nekoliko minuta. Verovatno je taj trenutak iskoristila da sakrije pušku. Kada je prolazila hodnikom, primetila ju je zamenica direktora koja je primetila da devojčica nosi veliki paket u rukama.

 

 

Alina je ušla u učionicu dok je nastavnica biologije delila sveske. Nije ciljala nikoga određeno, već je pucala prilično neprecizno, ali ipak u ljude, navodi portal Mk.ru. Neki učenici su se razbežali. Neki su zadobili su lakše povrede. Najozbiljnije povrede imao je dečko koji je bio na nogama i dobio je prostrelne rane na ruci i telu.

 

Prema tvrdnjama Alininih odeljenskih starešina, učiteljice hemije, Ljudmile Žirešonkove, devojčica je bila veoma povučena.

 

"Bila je čak previše tiha", objasnila je nastavnica. Žena je takođe rekla da je pre dva meseca Alina imala sukob sa drugim devojkama iz razreda.

 

"Održali smo sastanak sa roditeljima tada. Nije bilo konkretnog razloga, jednostavno su aktivnije devojčice imale konflikte sa manje aktivnom – Alinom. Tada sam objasnila da moraju naučiti kako da razgovaraju. Čini se da su nakon toga normalno komunicirale".

Mk.ru navodi da jutros Alina nije htela da doručkuje, što je iznenadilo njenu majku. Inače, majka je primetila da je poslednja dva dana njena kćerka bila "nije svoja".

"Skoro nije pričala, nije odgovarala na pitanja. Ali inače je veoma ćutljiva", objasnila je majka, koja radi kao službenica u sudu.

Pre nego što je otišla, Alina je majci rekla samo dve reči: "Ne plači."

 

Žena nije shvatila šta je kćerka imala na umu. Verovatno je mislila da će majka plakati kada sazna o tragediji. Manje od sat vremena kasnije, dogodila se tragedija.

 

U školi tvrde da je porodica uvek bila dobro stojeća. Alinin otac radi u službi bezbednosti Brjanskog pivskog pogona, a upravo je od njega devojčica uzela pušku kojom je pucala u svoje školske drugove.

Alina je planirala i podmetanje požara

Telegram kanal SHOT prenosi da je 14-godišnja Alina planirala i da zapali obrazovnu ustanovu.

 

Prema pisanju Šota, policajci su u rancu učenice pronašli flašu rastvarača, šibice i nekoliko upaljača. Pored toga devojčica sa sobom imala pištolj puški i dva noža, od kojih je jedan sakrila u čarapu.

 

ŠOT je dodao da je u čudnom zapisu koji je pronađen u njenoj svesci, Alina napisala da joj je zaista potrebno da se nađe sa određenim „prijateljem“.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading