HAMAS RAKETIRAO TEL AVIV! "Odgovor na cionističke masakre nad civilima"!

Autor:

Svet

03.12.2023

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju Si-En-En-a, izraelski sistem protivvazdušne odbrane "Gvozdena kupola" izvršio je najmanje desetak presretanja raketa iznad centralnog područja Tel Aviva.

HAMAS RAKETIRAO TEL AVIV! "Odgovor na cionističke masakre nad civilima"!

Foto: Printscreen X @DrEliDavid

Vojno krilo palestinske militantne grupe Hamas, poznato kao Brigade Al Kasam, saopštilo je da je sinoć izvršilo raketni napad na Tel Aviv. Prema informacijama sa terena, rakete su ispaljene sa lokacije u severnom delu Pojasa Gaze.

Iz Brigade Al Kasam su poručili da je ova akcija bila odgovor na "cionističke masakre nad civilima". Ovo je drugi raketni napad na Tel Aviv otkako je prekinuto primirje između Izraela i Hamasa.


Prema izveštaju Si-En-En-a, izraelski sistem protivvazdušne odbrane "Gvozdena kupola" izvršio je najmanje desetak presretanja raketa iznad centralnog područja Tel Aviva. Ova vest je izazvala zabrinutost među građanima Tel Aviva i izraelskim vlastima.
 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading