HOROR! Dečak (11) POJEO pohovanog GUŠTERA koji mu je servirala maćeha, a sada se njegovo stanje dramatično pogoršava!

Autor:

Svet

24.11.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedanaestogodišnji dečak iz Brazila završio je u bolnici zbog svoje kulinarske radoznalosti, koja ga je dovela do jela guštera koje je uhvatio u dvorištu.

HOROR! Dečak (11) POJEO pohovanog GUŠTERA koji mu je servirala maćeha, a sada se njegovo stanje dramatično pogoršava!

Foto: shutterstock

Prema rečima dečakove maćehe, on je sam tražio da jede guštera, a ona je ispunila njegov zahtev tako što ga je pohovanog servirala za ručak.

Međutim, ova avantura nije prošla bez posledica, jer je dečak već treći put završio u bolnici u roku od samo 15 dana.



Maćeha i njena neobična ponuda



Maćeha je izjavila da je dečak sam tražio da jede guštera, te da su sklopili dogovor da će mu spremiti guštera za ručak ukoliko uhvati još nekoliko gmizavaca u dvorištu. Očigledno, ova neobična ponuda dovela je do ozbiljnih zdravstvenih problema za dečaka, koji se prvo razboleo dok je boravio kod oca, a zatim je usledila agonija koja još uvek traje.



Reakcija lekara i moguće posledice



Dečakova majka je izjavila da je dečak imao ozbiljne simptome poput glavobolje, oticanja jezika, dijareje, povraćanja i tamne tečnosti prilikom uriniranja. Lekari iz bolnice su izjavili da je moguće da je dečak ugrožen ukoliko je gušter bio zaražen parazitima, a testovima je otkriveno da je dečaku uništena crevna flora zbog brojnih bakterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading