PUCALI SMO U DECU SVE DOK IH NE POBIJEMO! Užasno priznanje Hamasovca koga su Izraelci zarobili, a tek šta je rekao za ISIS!

Autor:

Svet

02.11.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amer Abu Goša ušao je u kibuc s jedinim ciljem - da ga očisti od života

PUCALI SMO U DECU SVE DOK IH NE POBIJEMO! Užasno priznanje Hamasovca koga su Izraelci zarobili, a tek šta je rekao za ISIS!

Foto: x/ifd

Izraelska vojska zarobila je jednog Hamasovca koji je posle nekoliko sati ispitivanja “propevao” i ispričao šta je zaista bio jedini plan ove militantne grupe 7. oktobra kad je napala Izrael.

Muškarac na snimku je bez dlake na jeziku ispričao kako su i zašto ubijali decu po Kfar Azi, izraelskom kibucu na granici.

- Naša jedina misija bila je ubijanje, a ne otmica. Ubiti svaku osobu koju vidimo i vratiti se u Gazu - rekao je Amer Abu Goša, član Nukhbe, komandoske jedinice Hamasa.

Goša je ispričao da je njegova grupa krenula prema Kfar Azi u džipu i ušla u kibuc nakon što je jedan od njih razneo vrata eksplozivom.

Kada su ušli u grad, išli su od kuće do kuće, palili ih, pucali kalašnjikovima i bacali granate na sve na koje su našli.

U jednom trenutku Abu Goša opisuje kako je ušao u kuću i čuo glasove male dece koja plaču unutar bezbedne sobe pa je pucao na vrata. Kaže da su glasovi na kraju prestali pa je zaključio da su deca umrla.

Abu Goša i deo njegove grupe kasnije su se upustili u oružani sukob s vojnicima IDF-a koji su ušli u kuću kroz prozore pa su bili prisiljeni da se predaju.

Upitan zašto su ubijali žene i decu, Abu Goša rekao je da su im rekli da su svi doseljenici tu bili vojnici.

Na pitanje koja je razlika između Hamasa i ISIS-a, kaže da su mu ispitivači pokazali snimke nekih užasa koje su Hamasovi teroristi počinili nad izraelskim civilima.

- Nema razlike. Vidio sam snimke koji su gori od ISIS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading