UŽAS NAD UŽASIMA! DROGIRANA UBILA MOMKA TOKOM SADO-MAZO ODNOSA, ONDA URADILA NEŠTO JOŠ STRAŠNIJE: Ono što je njegova majka sledećeg jutra pronašla je NEZAMISLIVO (VIDEO)

Autor:

Svet

23.10.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo koje je potreslo javnost dogodilo se 21. februara 2022. godine, kada je mladić Šed Tirion (24) ubijen od strane svoje devojke Tejlor Šabiznis (25). Ovaj jeziv zločin odigrao se nakon što su oboje, pod dejstvom droge i alkohola, stupili u ekstremni intimni odnos. Tejlor je 26. septembra osuđena na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta zbog ubistva, sakaćenja leša i seksualnog napada trećeg stepena.

UŽAS NAD UŽASIMA! DROGIRANA UBILA MOMKA TOKOM SADO-MAZO ODNOSA, ONDA URADILA NEŠTO JOŠ STRAŠNIJE: Ono što je njegova majka sledećeg jutra pronašla je NEZAMISLIVO (VIDEO)

Foto: Printscreen Yotube Law&Crime Network

Te kobne noći, Tejlor je došla ispred kuće svog dečka gde je on živeo sa svojom majkom Tarom Pakanič. Njihova veza nije bila tajna, pa Tara nije posumnjala u ništa kada ih je videla zajedno. Par se uputio ka Tejlorinom stanu, gde su zapalili džoint i uzeli metamfetamin, dodavši mu jake antidepresive.

 

Nakon drogiranja, odlučili su se vratiti u kuću Šedove majke. U podrumu te kuće, pod uticajem droge i alkohola, započeli su ekstremni seksualni odnos. Tejlor je kasnije priznala da su voleli da se guše lancima do granica nesvesti. Međutim, ta igra je uzela smrtonosni obrt kada je Tejlor previše jako stegla Šedov vrat, izazivajući krvarenje i gušenje. Nažalost, zbog dejstva droge, Šeda nije mogao pravilno reagovati na opasnost, što mu je na kraju bilo sudbonosno.

 

Nakon što je mladić preminuo, Tejlor je nastavila svoj jezivi čin. Odsekla je njegovu glavu i koristila seksualne igračke na telu mrtvog Šeda. Sledećeg jutra, raskomadala je Šedovo telo noževima koje je pronašla u kući njegove majke. Njegovo telo je pažljivo raskomadala, a delove tela je stavljala u kese i kartonske kutije.

Policija je, kao prvu osumnjičenu, identifikovala Tejlor, budući da je bila poslednja osoba viđena sa Šedom. Kada su je pronašli, bila je u svom kombiju u krvavoj odeći. Imala je posekotine po prstima i šaci, tvrdeći da se samopovređivala. Međutim, policija je u njenom autu pronašla drugu nogu ubijenog mladića, što je bilo dovoljno za njeno hapšenje.

 

Tokom suđenja, Tejlor je pokušala tvrditi da nije bila pri zdravoj svesti tokom zločina. Međutim, forenzički psiholog Dajana Liton je iznela dokaze o Tejlorinoj opsesiji serijskim ubicama, posebno Džefriju Dameru. Na njenom telefonu su pronađene slike i vesti o Dameru, što je ukazivalo na njenu nezdravu fascinaciju. Na kraju je 26. septembra osuđena na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta zbog ubistva, sakaćenja leša i seksualnog napada trećeg stepena.

 

Ovaj tragični događaj je ostavio dubok trag u srcima ljudi, a otac ubijenog mladića je iznenađujuće pružio oprost optuženoj, verujući da svi donosimo loše izbore, makar ne u tolikoj meri kao što je to bio slučaj sa Tejlor. Ova priča služi kao podsećanje na tamnu stranu ljudske psihe i posledice koje droga i opsesije mogu imati na živote ljudi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading