HOROR! Četvorogodišnjeg dečaka ubili pitbulovi dok se igrao u dvorištu! RASTRGLI GA, POKUŠALI DA GA ODVUKU ISPOD OGRADE!

Autor:

Svet

19.10.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo sigurni da li su u pitanju dva ili jedan pas. Ono što je sigurno je da smo zatvorili dve životinje, saopštila je agencija za kontrolu životinja

HOROR! Četvorogodišnjeg dečaka ubili pitbulovi dok se igrao u dvorištu! RASTRGLI GA, POKUŠALI DA GA ODVUKU ISPOD OGRADE!

Foto: Shutterstock

Psi rase pitbul ubili su danas četvorogodišnjeg dečaka dok se igrao u svom dvorištu u Detroitu.

Napad se dogodio posle 15 časova po lokalnom vremenu.

- Nismo sigurni da li su u pitanju dva ili jedan pas. Ono što je sigurno je da smo zatvorili dve životinje - saopštila je agencija za kontrolu životinja i dodala da se veruje  da su u pitanju pitbulovi ili mešanci pitbulova.

Pitbulovi su navodno pokušali da odvuku dečaka ispod ograde, ali ih je u tome sprečila odrasla osoba koja se našla na licu mesta, piše Daily Mail.

Na lice mesta je odmah došla hitna pomoć, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt dečaka.

- Ukoliko imate pse obavezno ih osigurajte tako da ne mogu da izađu napolje. To je najvažnije - rekao je portparol policije.

Ovo je drugi smrtonosni napad psa u Detroitu u poslendjih godinu dana.

Bonus video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading