DEČAK UBICA IMAO NERVNI SLOM?! Novi detalji pucnjave: Modifikovao pištolj za manevarsku municiju!

Autor:

Svet

04.10.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer, osumnjičen da je ubio dve osobe u tajlandskom tržnom centru, biće optužen za ubistvo s predumišljajem, pokušaj ubistva i nedozvoljeno posedovanje vatrenog oružja, između ostalih krivičnih dela, saopštila je danas policija.

DEČAK UBICA IMAO NERVNI SLOM?! Novi detalji pucnjave: Modifikovao pištolj za manevarsku municiju!

Foto: Ap

Osumnjičeni, koji ima 14 godina, biće izveden pred sud za maloletnike kasnije tokom dana, rekao je za Rojters zvaničnik policije Bangkoka, dodajući da policajci imaju poteškoća u komunikaciji sa osumnjičenim.

Navedeno je da je tajlandski tinejdžer osumnjičen da je ubio dva stranca u pucnjavi u Bangkoku doživeo nervni slom i da je modifikovao pištolj koji je napravljen za manevarsku municiju.

Policija na Tajlandu uhapsila je juče 14-godišnjeg dečaka nakon što je ranije otvorio vatru u luksuznom tržnom centru u prestonici Bangkoku, kada su dve osobe ubijene i još pet povređeno.

Lokalne vlasti su privele osumnjičenog sa oružjem.

Više od 10,3 miliona civila na Tajlandu poseduje vatreno oružje, što je oko 15 komada oružja na svakih 100 ljudi, pokazuju podaci švajcarskog istraživanja za 2017. godinu. 

Tajland je na drugom mestu po broju ubistava od vatrenog oružja u jugoistočnoj Aziji, posle Filipina, prema Institutu za zdravstvene metrike i procenu (IHME).
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading