STUDENT POJEO ŠPAGETE I UMRO ZA STOLOM: Policija ostala u šoku zbog uzroka tragedije, UČINIO JE NEŠTO ŠTO SE NIKAD NE RADI ZA RUČAK!

Autor:

Svet

17.09.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža redom su se pitali o čemu je razmišljao kada je napravio tako nepromišljen korak

STUDENT POJEO ŠPAGETE I UMRO ZA STOLOM: Policija ostala u šoku zbog uzroka tragedije, UČINIO JE NEŠTO ŠTO SE NIKAD NE RADI ZA RUČAK!

Foto: pixabay.com

Student iz SAD preminuo je nakon poželeo da pojede porciju špageta koje su mu punih pet dana stajale na sobnoj temperaturi u kuhinji.

Momak po imenu Ej Džej samo je malo podgrejao špagete na ringli i dodao im je malo sosa od paradajza, a onda je posle nekoliko zalogaja počeo da se grči.

Prema pisanju časopisa Journal of Clinical Microbiology, student je povraćao što je pratila dijareja, a kada je došao u bolnicu, patio je od nesnosne glavobolje i mučnine.

Deset sati nakon što je pojeo bajate špagete, umro je u bolničkom krevetu. Slučaj se dogodio još 2008. godine u SAD, a ovih dana je jedan uticajni TikToker u odgovarajućem kontekstu nju ponovo “oživeo”.

- Evo kako izgleda kada vam dva dana špagete stoje na stolu. Užas. Zamislite sad kako se osećao Ej Džej koji je 2008. godine preminuo jer je jeo testeninu pet dana posle kuvanja jela - rekao je TikToker.

Lekari su te godine, posle tragedije izjavili da je testenina bila kontaminirana toksinom Bacillus cereusom.

Korisnici TikToka ostavljali su komentare uz svoja i iskustva najbližih kada je u pitanju bajata hrana.

“Moja devojka hranu koju ne pojede baca već 2-3 sata posle spremanja. I to je ekstrem, kao i taj momak što je umro jedući špagete”, napisao je jedan TikToker.

“Kako je uopšte pomislio da će mu biti dobro od tih špageta? Ja postajem nervozan čim sledeći dan majka kaže da imam isto jelo od juče iako je ono bilo u frižideru celu noć”, dodao je drugi TikToker.

Prema pisanju klinike Mayo, ostaci hrane mogu se čuvati od tri do četiri dana u zamrzivaču. Posle toga sve postaje jako riskantno da bi se jelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading