ĆERKA IM IZGORELA PRED OČIMA! Jezivi detalji pada aviona u Italiji, roditelji izvukli sina, devojčici nije bilo spasa! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.09.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion se srušio i ubio petogodišnju devojčicu, izgorela pred očima roditelja.

ĆERKA IM IZGORELA PRED OČIMA! Jezivi detalji pada aviona u Italiji, roditelji izvukli sina, devojčici nije bilo spasa! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Twitter

Vojni avion se srušio u Torinu tokom vežbi, eksplodirao i usmrtio petogodišnju devojčicu. Pilot je uspeo da se katapultira i preživi.

Kako se navodi, avion je uleteo u jato ptica, kada je počeo da gubi uspon, a na kraju je pao na sam kraj piste, prenose italijanski mediji.

 

 

Automobil u kom je bila četvoročlana porodica se prevrnuo nakon eksplozije. Roditelji su uspeli da izvuku starijeg sina, a dok su pokušavali da spasu ćerku, automobil se zapalio i nisu mogli da učine ništa. Devojčica je poginula na licu mesta, a dečak je sa teškim opekotinama prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Stanje mu je teško, a prema prvim procenama opekotine su zahvatile 15 odsto površine njegovog tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading