OPŠTA MAKLJAŽA U PRODAVNICI ZBOG PROIZVODA ZA KOSU! Žena tukla prodavca korpom, on počeo da je davi - zbog OVOGA veliki protesti u Londonu! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.09.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak dramatične tuče u kojoj je prodavac iz londonskog predgrađa Pekam Sohail Sindo tukao i davio ženu proširio se na društvenim mrežama, ali je usledio veliki obrt kada je prodavac počeo da tvrdi da mu namera nije bila da je povredi, već smiri.

OPŠTA MAKLJAŽA U PRODAVNICI ZBOG PROIZVODA ZA KOSU! Žena tukla prodavca korpom, on počeo da je davi - zbog OVOGA veliki protesti u Londonu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/twitter.com/INSTIGATOR_H, Printscreen/twitter.com/iamTroyHudson

Kako navodi Sindo, makljaža je otpočela kada je žena pokušala da vrati preparate za kosu i dobije nazad novac, što je on odbio, nakon čega je usledila svađa. Žena je navodno tada uzela proizvode sa rafova i pokušala da izađe.

Londonska policija je saopštila da je ona uhapšena zbog sumnje da je izvršila napad, ali je kasnije puštena na slobodu do dalje istrage. Policija je saopštila da radnik prodavnice nije uhapšen.

 

 

Manji broj demonstranata juče je blokirao put u jugoistočnom Londonu, a aktivisti za borbu protiv rasizma protestovali su protiv onoga što su tvrdili da je "primer svakodnevnog muškog nasilja nad ženama".

Tokom demonstracija su takođe oblepili radnju obaveštenjima kojima se kritikuje ponašanje vlasnika prodavnice.

Video, objavljen na Instagramu, počinje tako što Sindho stoji iza žene dok se vuku, a osoba iza kamere preti da će pozvati policiju.

 

 

Žena ga zatim udara po glavi plastičnom korpom nakon što joj je on stavio ruke oko vrata.

Ona tada traži da ljudi pozovu policiju, ali je Sindo odbio da je pusti.

Nakon objavljivanja snimka, na društvenim mrežama su se pojavili pozivi stanovnika te oblasti da bojkotuju radnju, kao i poziv na nove proteste ispred prodavnice danas u 14 časova, prenosi Dejli mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading